Μοναδικές προσφορές σε smartphones και έξυπνα προϊόντα

19


Οι χειμερινές εκπτώσεις φέρνουν μοναδικές τιμές και προσφορές στα καταστήματα Xiaomi σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr σε smartphones, scooters, wearables, ακουστικά, τηλεοράσεις, έξυπνες σκούπες, ηλεκτρικές συσκευές και κάμερες.

Smartphones

Κατά την περίοδο των εκπτώσεων οι Έλληνες Xiaomi fans έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ιδιαίτερα δημοφιλές χάρη στον ασυναγώνιστο συνδυασμό τιμής και χαρακτηριστικών Redmi Note 11S, με 128GB αποθηκευτικό χώρο και 6GB RAM, με μόνο 259,90 ευρώ. Η συγκεκριμένη συσκευή κυκλοφορεί σε δυο χρωματικές επιλογές: Graphite Gray και Twilight Blue.

Scooters

O καλύτερος σύμμαχος για μια βόλτα στην πόλη – και το πρώτο σκούτερ παγκοσμίως με πιστοποίηση loT Security Rating Level 3 (Gold) – το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro είναι διαθέσιμο στη τιμή των 699 ευρώ. Είναι ανθεκτικό και ελαφρύ χάρη στην κατασκευή του από κράμα αλουμινίου και με αυτονομία έως και 55 χιλιόμετρα σε πλήρη φόρτιση.

Προϊόντα οικοσυστήματος

Για στιγμές μουσικής απόλαυσης, για το γραφείο, αλλά και για τις κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας χρειάζεται ένα καλό σετ ακουστικών. Τα Redmi Buds 3 Lite, με κομψό σχεδιασμό, ανώτερη ποιότητα ήχου, διάρκεια μπαταρίας μέχρι 18 ώρες (με χρήση της θήκης) και IP54 πιστοποίηση αντοχής στη σκόνη και το νερό αποτελούν την ιδανική επιλογή. Είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα, στη τιμή των 24,90 ευρώ μόνο

Για όσους θέλουν βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού, ειδικά για σφουγγάρισμα και καθάρισμα πολλών, διαφορετικών χώρων, η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι η καλύτερη αγορά. Με τεχνολογία υψηλής δόνησης για τον καθαρισμό ακόμα και των πιο επίμονων λεκέδων, χαρτογράφηση του δαπέδου χωρίς “χαμένα” σημεία και πλήρη έλεγχο του προγράμματος καθαρισμού μέσα από την εφαρμογή Xiaomi Home/Mi Home App, είναι ασυναγώνιστη! Η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι διαθέσιμη στη τιμή των 349 ευρώ.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν νέες αγαπημένες σειρές στην τηλεόραση, η νέα Xiaomi TV Q1E είναι η ιδανική πρόταση. Διαθέτει πανέμορφη οθόνη QLED 55 ιντσών, με απόδοση 1.07 δισεκατομμύρια χρωμάτων, 4Κ Ultra HD και έναν μοναδικό σχεδιασμό από κράμα αλουμινίου, Η Xiaomi TV Q1E είναι διαθέσιμη στη τιμή των 499 ευρώ.

Τέλος, για όσους αναζητούν μια αναβάθμιση στο στυλ τους, το Xiaomi Smart Band 7 Pro κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα χρώματα (Black και Ivory) στην τιμή των 99,90 ευρώ. Με 1,64” ορθογώνια AMOLED οθόνη, υποστήριξη 110+ αθλητικών λειτουργιών και αυτονομία μέχρι και για 12 μέρες, το πλέον κομψό band της Xiaomi αποτελεί ιδανική επιλογή για τον αθλητή, τον επαγγελματία, τον Xiaomi Fan, και τον μέσο χρήστη που θέλει κάτι ξεχωριστό.

Οι προσφορές των χειμερινών εκπτώσεων είναι διαθέσιμες στα καταστήματα της Xiaomi που διαθέτει η Info Quest Technologies στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή