Μοναδική στην Ελλάδα πιστοποίηση για την INTRASOFT International | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

9


Η INTRASOFT International, η παγκόσμια εταιρεία Τεχνολογίας των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών, ανανέωσε την πιστοποίησή της με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI® (Capability Maturity Model Integration – CMMI® V1.3), για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Ελλάδα και Βέλγιο.

Η INTRASOFT International είναι η μοναδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες εταιρείες πληροφορικής σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη αναγνώριση. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η INTRASOFT πιστοποιείται με το Επίπεδο 3 του CMMI® για ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιοπιστία, βάσει κορυφαίων προτύπων ποιότητας. Η ανανέωση του CMMI® αποτελεί, ως πιστοποίηση ποιότητας στον κλάδο, πολύ σημαντικό επίτευγμα και είναι ισχυρή ένδειξη της ικανότητας υλοποίησης σύνθετων έργων μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αλέξανδρος ΜάνοςΔιευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, «Η εκ νέου πιστοποίηση με το Επίπεδο 3 του CMMI® αντανακλά την δέσμευσή μας για παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού. Με τον μετασχηματισμό της INTRASOFT σε Agile@scale να βρίσκεται σε εξέλιξη, η πιστοποίησή μας με το CMMI® αποτελεί ακράδαντη απόδειξη των υψηλής αξίας οργανωτικών δομών και προτύπων μας.»





Πηγή