Μπαίνει στον χώρο του gaming μέσα στο 2022;

19


Στα τέλη Μαΐου ήταν η ιστοσελίδα The Information που έφερε στο προσκήνιο την είδηση σχετικά με είσοδο της Netflix στον χώρο του gaming και τώρα έρχεται το δίκτυο Bloomberg να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά με μια σημαντική αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τις πηγές τους, η Netflix προχώρησε στην πρόσληψη του Mike Verdu στη θέση του αντιπροέδρου για το τμήμα “Game Development”. Πρόκειται για βετεράνο της βιομηχανίας του gaming, ο οποίος εργάστηκε τόσο στην Electronic Arts (EA), όσο και στο τμήμα επαυξημένης (AR) και εικονικής (VR) πραγματικότητας της Facebook.

Οι προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για δημιουργία υπηρεσίας τύπου Apple Arcade μέσα στην πλατφόρμα Netflix, δηλαδή να προσφέρει η εταιρεία πρόσβαση σε παιχνίδια άλλων δημιουργών, παρόλα αυτά, ο τίτλος του Mike Verdu ίσως αφήνει να εννοηθεί και την ανάπτυξη δικών της τίτλων.

Προφανώς δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τη Netflix που να επιβεβαιώνει ή να απορρίπτει αυτές τις φήμες. Το Bloomberg, πάντως, αναφέρει ότι το μεγάλο άνοιγμα της Netflix στο gaming θα γίνει μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή