Νέα ειδησεογραφική πλατφόρμα με $9.99/μήνα

8


Έχουμε κιόλας την πρώτη ανακοίνωση από την εκδήλωση της Apple που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, και δεν είναι άλλη από το Apple News+. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία με συγκεντρωμένα περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες με premium ειδησεογραφικό περιεχόμενο στο οποίο μπορείς να έχεις πρόσβαση με $9.99/μήνα.

Η αρχή γίνεται με 300 περιοδικά όπως Vogue, National Geographic, Men’s Health και Popular Science, και ιστοσελίδες που διαθέτουν κανονικά συνδρομή για να δεις τα πλήρη άρθρα τους, όπως η The Wall Street Journal και η Los Angeles Times. Στην πλατφόρμα Apple News+ θα εξακολουθήσει να υπάρχει δωρεάν περιεχόμενο, ενώ έχει γίνει αρκετή δουλειά στην ταξινόμηση του περιεχομένου ανάλογα με το θέμα και τις επιθυμίες του χρήστη.

Όλα τα άρθρα θα προσαρμόζονται κατάλληλα για βέλτιστη θέαση σε iPhone και iPad, θα εμφανίζονται προτεινόμενα ανάλογα με το τι έχει διαβάσει προηγουμένως ο χρήστης και το ιδιόμορφο είναι ότι θα σου προτείνονται άρθρα με θέματα που σε ενδιαφέρουν αλλά από περιοδικά που κανονικά δεν βρίσκονται στις προτιμήσεις σου. Για παράδειγμα, μπορεί να διαβάσεις κάτι σχετικό με την Αρχαία Ελλάδα και να προτείνει ένα άρθρο με αυτό το θέμα από το Vogue.

Η υπηρεσία Apple News+ είναι διαθέσιμη από σήμερα σε ΗΠΑ και Καναδά σε τιμή $9.99/μήνα με δυνατότητα Famil;y Sharing, ενώ αναμένεται επέκταση της σε περισσότερες αγορές από το φθινόπωρο.



Πηγή