Νέα gaming οθόνη 4K 144Hz και δύο έξυπνες λύσεις

50


Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε στο CES 2022 τα νέα μοντέλα οθονών της. Η ευέλικτη νέα σειρά οθονών προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και εύχρηστες λειτουργίες, δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, ώστε να επιλέξουν την οθόνη που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες τους.

Το χαρτοφυλάκιο οθονών για το 2022 προσφέρει εκπληκτική εμπειρία κατά την εργασία, το gaming ή την παρακολούθηση περιεχομένου στο σπίτι. Οι πιο πρόσφατες οθόνες της Samsung περιλαμβάνουν λειτουργίες για gaming υψηλής απόδοσης καθώς επίσης έξυπνα και επαγγελματικά χαρακτηριστικά, όπως ο πίνακας οπίσθιου φωτισμού LED Quantum Mini και το HDR 2000 της σειράς Odyssey, η οθόνη do it-all της σειράς Smart Monitor με έξυπνες λειτουργίες και η άνετη εργονομία των οθονών της σειράς High Resolution.

Odyssey Neo G8

Ως το πρώτο monitor στον κόσμο που διαθέτει κυρτή οθόνη 4K (3.840×2.160) 1000R με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms (GtG), η Odyssey Neo G8 32″ (Όνομα μοντέλου: G85NB) πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καινοτομία των οθονών για gaming, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση ακόμα και για τους πιο φανατικούς PC gamers. Η απόδοσή της συμβαδίζει με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας με Quantum Mini LED, Quantum HDR 2000 με μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nit και στατική αναλογία αντίθεσης εκατομμυρίου προς ένα, αναδεικνύοντας ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που εισάγουν τους gamers βαθύτερα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Η νέα οθόνη Odyssey Neo G8, παρόμοιας κατασκευής με την Odyssey Neo G9, διαθέτει έναν κομψό λευκό σχεδιασμό που ξεχωρίζει ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Τα χρώματα ζωντανεύουν από την οθόνη στο πραγματικό περιβάλλον του χρήστη χάρη στο φωτισμό CoreSync. Ο κεντρικός φωτισμός που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης ανιχνεύει αυτόματα τα χρώματα στην οθόνη και τα προβάλλει μέσα στο χώρο, δημιουργώντας ακόμη πιο έντονη αίσθηση ρεαλισμού.

Smart Monitor M8

Με εξαιρετικά λεπτό πάχος 11,4 mm, περίπου τρία τέταρτα πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο, η Smart Monitor M8 32″ 2022 (όνομα μοντέλου: M80B) είναι η ιδανική οθόνη για σωστή εκμετάλλευση του χώρου. Η οθόνη διαθέτει εκλεπτυσμένο σχέδιο επίπεδης πλάτης με βελτιωμένη χρηστικότητα και είναι διαθέσιμη σε μία νέα, ζεστή απόχρωση του λευκού που ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο. Το πάνελ UHD παρέχει 99% χρωματική γκάμα sRGB, ενώ υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα σε φωτεινότητα 400 nit, αποτυπώνοντας κάθε είδους βίντεο, έγγραφο ή φωτογραφία με πραγματική ακρίβεια.

Οι εφαρμογές παραγωγικότητας και Smart TV είναι ενσωματωμένες απευθείας στην οθόνη, επιτρέποντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία και εργασία, ενώ λειτουργούν ως κόμβος ελέγχου της υπηρεσίας SmartThings, ακόμη και χωρίς υπολογιστή. Το Smart Monitor M8 32” του 2022 είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξ αποστάσεως εργασία. Έρχεται με μια κινητή μαγνητική κάμερα SlimFit που επιτρέπει καθαρές βιντεοκλήσεις όταν κανείς εργάζεται από το σπίτι. Η ενσωματωμένη εφαρμογή βιντεοκλήσης υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Google Duo. Με θύρα USB Type-C που επιτρέπει συνδέσεις φόρτισης 65W, η οθόνη Smart Monitor M8 παρέχει βελτιωμένη εμπειρία γραφείου all-in-one που δεν απαιτεί πρόσθετη βάση σύνδεσης.

High Resolution Monitor S8

Η οθόνη Samsung High Resolution Monitor S8 (όνομα μοντέλου: S80PB), διαθέσιμη σε 27″ και 32″, προσφέρει απόδοση UHD επαγγελματικού επιπέδου για δημιουργούς και σχεδιαστές που χρειάζονται τα υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας και εμβέλειας όταν εργάζονται στο γραφείο ή στο σπίτι. Παρέχοντας έως και 98% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, το S80PB παρέχει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα πλούσιων χρωμάτων. Το μοντέλο διαθέτει υψηλής ανάλυσης οθόνη Video Electronics Standards Association (VESA) Display HDR 600, που προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο όπως το έχει οραματιστεί ο δημιουργός του. Ως το πρώτο monitor στον κόσμο με τεχνολογία Glare Free επικυρωμένο από το UL (Underwriter Laboratories), διαθέτει ματ οθόνη που εφαρμόζεται στο επάνω μέρος του πάνελ, μειώνοντας την ανάκλαση του φωτός ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται κάλυμμα οθόνης, προσφέροντας ένα περιβάλλον απρόσκοπτης εργασίας χωρίς περισπασμούς.

Και τα δύο μοντέλα οθονών διαθέτουν θύρες φόρτισης USB Type-C 90W και LAN, επιτρέποντας τους χρήστες να έχουν έναν απλοποιημένο χώρο εργασίας, όπου μπορούν να φορτίζονται φορητοί υπολογιστές και φορητές συσκευές χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.

Κατασκευασμένη με τα πρότυπα συμβατότητας βάσης VESA, καθώς και με ρυθμιζόμενη βάση ύψους που διαθέτει σημεία ελέγχου κλίσης και περιστροφής, η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή