Νέα native εφαρμογή με ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης

6


Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο από την ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp. Σήμερα η Meta προχώρησε στην αναβάθμιση της native εφαρμογής της υπηρεσίας για Windows PCs, η οποία εκτός από νέα εμφάνιση φέρνει μαζί της νέες λειτουργίες και σημαντικές βελτιώσεις για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Συγκεκριμένα, το WhatsApp for Windows ανοίγει πολύ πιο γρήγορα και το περιβάλλον χρήσης είναι σχεδιαστικά πιο κοντά στη γενικότερη φιλοσοφία του Windows OS. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν ομαδικές video κλήσεις έως 8 ατόμων και φωνητικές κλήσεις έως 32 ατόμων, με την εταιρεία να δεσμεύεται για αύξηση αυτών των ορίων στο κοντινό μέλλον.

Επίσης, στην επίσημη ανακοίνωση σημειώνεται πως έλαβαν υπόψιν τους τις επιθυμίες των χρηστών για ακόμα πιο γρήγορη διασύνδεση και συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιούν το WhatsApp με τον ίδιο λογαριασμό, ενώ προστίθενται τα link previews και stickers.

Τέλος, η Meta αναφέρει πως βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και οι νέες εκδόσεις του WhatsApp για Android tablets και υπολογιστές Mac.

[Meta]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή