Νέα trailers και παράθυρο για την κυκλοφορία του

8


Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις της ιστορίας του Πινόκιο μας έρχεται από την κορεάτικη Neowiz, η οποία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Lies of P και δημοσίευσε ένα νέο cinematic trailer για το παιχνίδι που θα θυμίζει αρκετά σε ατμόσφαιρα και gameplay το Bloodborne.

Το Lies of P είναι στημένο σε ένα βικτωριανό σκηνικό του 19ου αιώνα, με την δημιουργό να το χαρακτηρίζει ως μια single-player εμπειρία που θα αναδείξει το γνωστό παραμύθι με έναν ολότελα διαφορετικό, αλλά συνάμα εντυπωσιακό τρόπο. Οι gamers θα διαχειρίζονται τον Πινόκιο στον αγώνα του να γίνει ένα πραγματικό παιδί, απλά αυτή τη φορά θα σφάζει στον διάβα του πληθώρα τρομερών πλασμάτων εμπνευσμένων από εκείνη την εποχή και την steampunk κουλτούρα.

Οι συγκρίσεις με το Bloodborne είναι αναπόφευκτες, αλλά οι δημιουργοί αναφέρουν πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ο στόχος τους να αντιγράψουν το δημοφιλές παιχνίδι της FromSoftware. Θα το δούμε στην πράξη τον Αύγουστο του 2023, όταν και θα κυκλοφορήσει σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

Μέχρι τότε, απολαύστε τα videos:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή