Νέες διαρροές για τα specs, τη συμβατότητα και την κυκλοφορία του Nintendo Switch 2

0


Το Nintendo Switch σημείωσε τεράστια επιτυχία, χάρη στο σχεδιασμό του, ο οποίος επιτρέπει να το απολαμβάνουμε τόσο ως φορητή συσκευή όσο και ως κονσόλα συνδεδεμένη με την τηλεόρασή μας. Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ο διάδοχός της και τώρα έχουν συγχωνευτεί νέες διαρροές που μας δίνουν μια πρώιμη ιδέα για το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι προδιαγραφές του Nintendo Switch 2, πώς θα μπορούσε να συγκριθεί με τον προκάτοχό του και ποιο θα μπορούσε να είναι το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του.

Τα μέλη της κοινότητας στο Famiboards, ένα φόρουμ συζητήσεων για παιχνίδια και κονσόλες της Nintendo, παρακολουθούν τα δεδομένα αποστολής και τελωνείου μεταξύ της Nintendo, της NVIDIA και άλλων εταιρειών σε μια προσπάθεια να βρουν ενδείξεις για τις προδιαγραφές του Switch 2. Το μέλος του φόρουμ Famiboards LiC ισχυρίζεται ότι ανέλυσε τις διάφορες λίστες αποστολών και κατέληξε σε αυτές τις πιθανές προδιαγραφές του Switch 2.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το Nintendo Switch 2 θα μπορούσε να διαθέτει 12GB μνήμης RAM, που προέρχονται από 2x μονάδες LPDDR5X των 6GB με ταχύτητα μεταφοράς 7.500MT/s. Επιπλέον, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να είναι 256GB UFS 3.1. Ο leaker CentroLeaks αναδεικνύει κάποιες επιπλέον πληροφορίες, υποδηλώνοντας ότι η κονσόλα και ενδεχομένως τα χειριστήρια θα διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενώ συμφωνεί με άλλες διαρροές για οθόνη μεγέθους 8”.

Επικαλούμενο τον Βραζιλιάνο streamer tvPH, το CentroLeaks αναφέρει κάποιες ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το Nintendo Switch 2. Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, το Nintendo Switch 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κονσόλα θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν το φθινόπωρο, δηλαδή οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η διαρροή υποδηλώνει, επίσης, ότι το Switch 2 θα μπορούσε να παραμείνει συμβατό με τα παιχνίδια της πρώτης γενιάς του Switch, τόσο για τα φυσικά όσο και για τα ψηφιακά αντίγραφα.

[via]



Πηγή