Νέες οθόνες Dell UltraSharp για μέγιστη παραγωγικότητα

16


Ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε, η τεχνολογία παραμένει βασικό στοιχείο για τη διευκόλυνση παραγωγικών και συνεργατικών εμπειριών των εργαζομένων. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εμπειρία χρήσης υπολογιστή που καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών που φέρνουν τους υπαλλήλους πιο κοντά στις ομάδες, τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

Με περισσότερο από το 50% των υπαλλήλων να αξιολογούν τις οθόνες ως την πιο σημαντική συσκευή για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε διαφορετικούς χώρους εργασίας σε μια πρόσφατη μελέτη της Dell και της Forrester, οι νεότερες προσθήκες μας στην οικογένεια UltraSharp υπόσχονται να αναβαθμίσουν την απόδοση και την εμπειρία από την οποία εξαρτάστε.

Ανεβάζοντας τον πήχη της καινοτομίας

Η Dell ανεβάζει τον πήχη με ένα ακόμη προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην καινοτομία της απεικόνισης με την πρώτη οθόνη ανάλυσης 6K στον κόσμο με τεχνολογία οθόνης IPS Black1 που παρέχει υψηλότερη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο. Πλήρως συμβατή με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac, η οθόνη Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) παρέχει εξαιρετικές λεπτομέρειες, ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια σε εκπληκτική ανάλυση 6K και Vesa DisplayHDR 600 για επαγγελματίες προσανατολισμένους στη λεπτομέρεια, όπως γραφίστες, μηχανικούς και επιστήμονες δεδομένων, όπου κάθε pixel μετράει. Με 150% περισσότερα pixel σε ανάλυση 6K σε σύγκριση με την ανάλυση 4K, η νέα οθόνη UltraSharp 32 6K προσφέρει επιπλέον λεπτομέρειες και πρόσθετη ευκρίνεια στα σύνολα δεδομένων και τα γραφικά σας.

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για ανάλυση 6K. Η συμπερίληψη της τεχνολογίας IPS Black σημαίνει αύξηση του βάθους για σκοτεινά αντικείμενα – ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα – και ακριβή χρώματα που προβάλλονται σχεδόν από κάθε γωνία. Η μελέτη Hot Tech που εκπονήθηκε εκ μέρους της Dell αποκάλυψε ότι οι οθόνες με τεχνολογία IPS Black προσφέρουν έως και 41% βαθύτερα επίπεδα μαύρου και έως και 1,2 φορές καλύτερη χρωματική ακρίβεια από τη συμβατική IPS4, ειδικά στην εμφάνιση χαμηλών τόνων του γκρι.

Η οθόνη UltraSharp 32 6K είναι επίσης ιδανική για χρήστες που αναζητούν εξαιρετικές δυνατότητες τηλεδιάσκεψης, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα web HDR 4K διπλής απολαβής και παρέχει αυτόματο καδράρισμα, ρυθμίσεις φωτός, καθώς και βελτιωμένη ευκρίνεια, αυτόματο SafeShutter, μικρόφωνο ακύρωσης ηχούς και διπλά ηχεία 14 W για μια έξυπνη και πιο ασφαλή εμπειρία συνεργασίας.

Για μικρότερη καταπόνηση των καλωδίων αλλά και για να διατηρείτε το γραφείο σας καθαρό και τακτοποιημένο, η ενσωματωμένη λειτουργία αναδυόμενης εξόδου που βλέπει προς τα εμπρός παρέχει διαισθητική εύκολη πρόσβαση στις θύρες, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε εύκολα τα αξεσουάρ και τις συσκευές σας. Απολαύστε δυνατότητες άνετης μεταφοράς εικόνων με το DisplayPort 2.1 που εξασφαλίζει απρόσκοπτη μετάδοση εικόνας χωρίς συμπίεση. Τέλος, η συνδεσιμότητα Thunderbolt 4, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό Extended Power Range, αποδίδει παροχή ισχύος έως και 140 W, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε και να συνδέεστε σε πιο ισχυρούς σταθμούς εργασίας.

Ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Για δημιουργικούς και επιχειρηματικούς χρήστες που δεν χρειάζονται ανάλυση 6K, παρουσιάζουμε επίσης δύο νέες οθόνες UltraSharp που ταιριάζουν στις καθημερινές σας ανάγκες.

Η πρώτη μας κυρτή οθόνη WQHD με τεχνολογία IPS Black, η κυρτή οθόνη Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) σάς επιτρέπει να συνδέετε και να προβάλλετε περιεχόμενο από δύο υπολογιστές χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες Picture-by-Picture (PBP) και Picture-in-Picture (PIP), ενώ απολαμβάνετε καθαρό ήχο με τα ενσωματωμένα διπλά ηχεία 5W.

Μια πανίσχυρη μονάδα παραγωγικότητας και ένα όνειρο συνεργατικότητας τυλιγμένο σε ένα, η οθόνη Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν υπολογιστή στην οθόνη και να τον χωρίσετε σε πολλά (έως 4) τμήματα, καθώς και με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 διαφορετικών υπολογιστών στην οθόνη, προβολής και των 4 εισόδων και εναλλαγής μεταξύ τους χρησιμοποιώντας KVM.

Βιωσιμότητα στις οθόνες Dell

Παραμένοντας πιστοί στην αποστολή και τον σκοπό μας, κατά τη σχεδίαση και κατασκευή των οθονών μας ακολουθούμε μια προσέγγιση τριών σημείων σε 1) τι υπάρχει μέσα στη συσκευασία, 2) τι υπάρχει γύρω από τη συσκευασία και 3) τήρηση των προτύπων περιβαλλοντικής οικολογικής σήμανσης καθώς βαδίζουμε προς τους στόχους μας για το 2030. Αυτές οι οθόνες περιέχουν έως και 85% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση 2 και έως και 90% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. 9 Παραδίδονται επίσης σε επιλεγμένες συσκευασίες με εξαρτήματα κατασκευασμένα από έως και 90% ανακυκλωμένα υλικά. 5 Η Dell θα συνεχίσει τη δέσμευσή της να φέρει πιστοποίηση ENERGY STAR®, EPEAT and TCO Certified Edge.

Καινοτομικά περιφερειακά για μεγιστοποιημένη συνεργατικότητα

Το 2022 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς και 2023 θα είναι ακόμη περισσότερο, καθώς εστιάζουμε στη διάθεση περισσότερων περιφερειακών στην αγορά για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας υπολογιστή. Ξεκινάμε τη χρονιά με το πρώτο στον κόσμο πληκτρολόγιο συνεργατικότητας 6 με πιστοποίηση Zoom, το πληκτρολόγιο Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900). Ο κομψός σχεδιασμός του διαθέτει ειδικά χειριστήρια αφής για εύκολη διαχείριση κλήσεων Zoom, επιτρέποντάς σας να κάνετε σίγαση και ενεργοποίηση του μικροφώνου, εναλλαγή μεταξύ ενεργοποίησης και απενεργοποίησης βίντεο, εύκολη κοινή χρήση οθόνης και εμφάνιση του πίνακα συνομιλίας. Αξιοποιείστε λειτουργίες όπως τον έξυπνο οπίσθιο φωτισμό με ανίχνευση εγγύτητας χεριών, 15 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και γρήγορη φόρτιση USB-C ενός λεπτού για μια ολόκληρη ημέρα 7 διάρκεια ζωής μπαταρίας ή έως 20 ημέρες 7 με μία μόνο φόρτιση.

Συνδυάστε το πληκτρολόγιο με το νέο επαναφορτιζόμενο ποντίκι Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900), το οποίο διαθέτει προσεγμένη σχεδίαση με άνετη λαβή παλάμης. Αυτό το ποντίκι διαθέτει αισθητήρα track-on-glass που σας επιτρέπει να εργάζεστε απρόσκοπτα σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ η προηγμένη κύλιση τεσσάρων κατευθύνσεων με ομαλή ολίσθηση παρέχει μια πιο διαισθητική εμπειρία πλοήγησης. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τριών συσκευών και να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ταχύτητα, την παρακολούθηση (με έως 8K dpi) και την ακρίβεια με το Dell Peripheral Manager, χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ποντίκι παρέχει μισή ημέρα χρήσης 7 με γρήγορη φόρτιση USB-C ενός λεπτού και έως τρεις μήνες διάρκεια ζωής μπαταρίας 7 με πλήρη φόρτιση. Και οι δύο συσκευές είναι απρόσκοπτες και πιο ασφαλείς με συνδεσιμότητα Dell Pair με ένα κλικ 8 και η μετάδοση είναι κρυπτογραφημένη για να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Διαθεσιμότητα

Η οθόνη Dell UltraSharp 32 6K (U3224KB) θα είναι διαθέσιμη το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η οθόνες Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) και Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) θα είναι διαθέσιμες στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Το πληκτρολόγιο Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) και το επαναφορτιζόμενο ποντίκι Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) θα είναι διαθέσιμα στις 31 Ιανουαρίου 2023 ή ως πακέτο στις 11 Μαΐου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή