Νέες πληροφορίες από τον James Cameron για τα εντυπωσιακά γυρίσματα

15


O σκηνοθέτης του Avatar 2, James Cameron μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το επερχόμενο sequel, το οποίο – όπως ήδη γνωρίζουμε – αυτή τη φορά θα διαδραματιστεί στον υποβρύχιο κόσμο του πλανήτη Pandora των Na’vi.

Ακούγεται τρελό, η διαδικασία εννοώ. Αν το Avatar δεν είχε βγάλει τόσα πολλά λεφτά, δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό – γιατί είναι κάπως τρελό. Εφόσον μπορώ να συνδυάσω τις δύο μεγαλύτερες αγάπες μου – το ένα εκ των οποίων είναι η εξερεύνηση των ωκεανών και το άλλο η δημιουργία ταινιών μεγάλου μήκους – γιατί να μην το κάνω;

Στο Avatar 2 θα πρωταγωνιστεί ο Sam Worthington ως Jake Sully και η Zoe Saldana ως πριγκίπισσα Neytiri, μαζί με μεγάλα ονόματα όπως η Sigourney Weaver, η Kate Winslet και η Edie Falco.

Η Total Film αποκάλυψε πρόσφατα τις πρώτες λεπτομέρειες της πλοκής του Avatar 2, η οποία αναφέρει ότι o Sully και η οικογένεια που έχει στον πλανήτη Pandora, μπροστά σε ακόμη μια απειλή της RDA, θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το πλούσιο δάσος προκειμένου να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Θα οδηγηθούν σε ένα ξηρό μέρος και εκεί θα συναντήσουν μια άγνωστη φυλή τους Metkayina – δίχως να γνωρίζουν πόσο φιλόξενοι είναι.

Το Avatar 2 θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Δεκεμβρίου 2022 – ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα ακολουθήσουν τρεις ακόμη ταινίες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή