Νέος CEO της ADMO Lifestyle Holding ο Sanjay Nandi

0


Νέος CEO της ADMO Lifestyle Holding αναλαμβάνει ο Sanjay Nandi.

Ο κ. Nanti θα υπηρετήσει ως πρώτος CEO της ADMO και θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση της παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου. Η επιλογή του ενισχύει τη θέση της Alpha Dhabi Holding ως κορυφαίου επενδυτή σε φιλοξενία, lifestyle και ψυχαγωγία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ADMO Lifestyle Holding (ADMO), θυγατρική των Alpha Dhabi Holding PJSC (ADX: AlphaDhabi) και Monterock International Limited, ανακοίνωσε τον διορισμό του Sanjay Nandi ως νέου διευθύνοντος συμβούλου (CEO).

Ο Sanjay με πολυετή εμπειρία και αδιαμφισβήτητα βαθιά γνώση του παγκόσμιου ψυχαγωγικού και lifestyle γίγνεσθαι, προέρχεται από το Pacha Group, έναν όμιλο ψυχαγωγίας και lifestyle, με δραστηριότητες σε μουσική, ψυχαγωγία, φιλοξενία και μόδα, μεταξύ άλλων.

Στο ρόλο του CEO, ο Sanjay θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση της παγκόσμιας επέκτασης της ADMO και την υλοποίηση του οράματος του Ομίλου να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας και του lifestyle. Ο διορισμός του έρχεται ως επισφράγισμα μιας σειράς φιλόδοξων βημάτων που έχει κάνει η ADMO τους τελευταίους μήνες, με 4 στρατηγικές επενδύσεις σε Nammos, Alphamind JV, Ce La Vi και Em Sheriff.

«Με τον Sanjay Nandi, προσελκύουμε ένα από τα πλέον διακεκριμένα στελέχη στον παγκόσμιο τομέα της ψυχαγωγίας, της φιλοξενίας και του lifestyle. Γίνεται μέρος της ομάδας την πλέον κατάλληλη -και συναρπαστική- στιγμή, με τον διορισμό του να αντανακλά την ενέργεια και το φιλόδοξο όραμα της ADMO, καθώς και τη βαθιά μας αφοσίωση στην επίτευξη παγκόσμιας αναγνώρισης στον χώρο του lifestyle», δήλωσε ο Πέτρος Στάθης, Αντιπρόεδρος της ADMO. Και πρόσθεσε: «Υπό την ηγεσία του Sanjay και της διοικητικής ομάδας μας, η ADMO ισχυροποιείται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται δυναμικά δημιουργώντας μια ελκυστική παγκόσμια πλατφόρμα lifestyle που εντοπίζει ευκαιρίες σε παγκόσμιες αγορές και ενισχύει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της με εμβληματικά brands».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Sanjay Nandi δήλωσε: «Το να γίνεσαι ο πρώτος διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας είναι πάντα μια συναρπαστική προοπτική και προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην ADMO σε αυτήν τη χρονική στιγμή. Πιστεύω ότι αυτό που έχουμε εδώ, στην ADMO, είναι μια πραγματικά ελκυστική πρόταση.

Είμαστε ένας όμιλος που μπορεί να κάνει το απίστευτο να φαίνεται εύκολο, παρέχοντας μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες υψηλού επιπέδου. Τους επόμενους μήνες, ανυπομονώ να ενισχύσω το πλάνο ανάπτυξης, συνεργαζόμενος με φρέσκα, καινοτόμα και εμβληματικά brands για να δώσουμε ζωή στο όραμα της ADMO για την παγκόσμια φιλοξενία».

Η ADMO συνεχίζει να ενσωματώνει στο χαρτοφυλάκιό της εστιατόρια και σημεία ψυχαγωγίας σε μοναδικούς προορισμούς. Το 2024, θα ανοίξει τα Nammos Cannes, Nammos London, Ce La Vi London και Clap Ibiza. Η συνεχής ανάπτυξη της ADMO στον κλάδο της φιλοξενίας με εδραιωμένη ισχυρή παρουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η επέκταση στον ultra-luxury τομέα διεθνώς αποτελούν μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της για να γίνει ένας κορυφαίος επενδυτής στους τομείς της φιλοξενίας, του lifestyle και της ψυχαγωγίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ADMO δεσμεύεται να επεκτείνει την πλατφόρμα της και να ενσωματώνει νέα brands, ευθυγραμμιζόμενη με την εθνική τουριστική στρατηγική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οποία στοχεύει στην προσέλκυση 40 εκατομμυρίων επισκεπτών σε ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι το 2031 και την εξασφάλιση επενδύσεων ύψους 100 δισεκατομμυρίων διράμ στον τομέα του τουρισμού.

Σχετικά με την ADMO Lifestyle Holding

Η ADMO Lifestyle Holding (ADMO) ιδρύθηκε το 2022 ως κοινοπραξία μεταξύ της Alpha Dhabi Holding PJSC (ADX: ALPHADHABI) και της Monterock International Limited. Η αποστολή της είναι να δημιουργήσει μια συλλογή κορυφαίων παγκοσμίων brands υψηλής κλάσης στους τομείς του lifestyle, της φιλοξενίας, του f&b και της ψυχαγωγίας. Η πρώτη της επένδυση ήταν στο Nammos Group, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο lifestyle και F&B brand που συνδέεται με την πολυτελή ψυχαγωγία και την υψηλής ποιότητας γαστρονομία. Το χαρτοφυλάκιο της ADMO διευρύνθηκε το 2023 με τις εξαγορές των CÉ LA VI Group και Em Sherif. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ίδρυση της Alphamind, η οποία είναι κοινοπραξία με την Addmind group. Με κύριες τοποθεσίες τη Μύκονο, το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και το Τόκιο, καθώς και με παρουσία σε Λονδίνο, Καννές, Ίμπιζα, Μαϊάμι και Αμπού Ντάμπι, τα σχέδια επέκτασης της ADMO εστιάζουν στη δημιουργία παγκόσμιων, πολυτελών, ολοκληρωμένων εμπειριών φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή