Νέο δωρεάν επεισόδιο για την 30η επέτειο του DOOM!

13


Πριν από 5 χρόνια ο John Romero, ένας εκ των ιδρυτών της id Software που άλλαξε μια για πάντα την κατηγορία των fps με το DOOM, είχε κυκλοφορήσει το Sigil ως το ανεπίσημο 5ο επεισόδιο του παιχνιδιού με αφορμή την 25η επέτειο του. Μετά από λίγους μήνες, η Bethesda Softworks (σ.σ. σε αυτήν ανήκει πλέον η id Software αποφάσισε να το λανσάρει δωρεάν ως mod για τις εκδόσεις του DOOM σε παιχνιδοκονσόλες και mobile συσκευές.

Τώρα πλησιάζουμε στην…30η επέτειο του DOOM (στις 10 Δεκεμβρίου 2023) και ο John Romero θα κυκλοφορήσει το Sigil II ως το 6ο επεισόδιο του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει 9 νέες πίστες εκ των οποίων οι 2 θα είναι Deathmatch-only. Το Sigil II θα είναι και πάλι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά θα υπάρχει και μια επί πληρωμή ψηφιακή έκδοση που θα περιλαμβάνει τα δύο soundtrack των Thorr και James Paddock.

Εκτός από το Sigil II, ο εορτασμός της 30ης επετείου του DOOM θα συνοδευτεί από μια online συζήτηση των John Romero και John Carmack (επίσης συνιδρυτής της id Software) μέσα από το κανάλι του πρώτου στο Twitch. Εξάλλου, η Romero Games ετοιμάζει ένα νέο first-person shooter βασισμένο στην Unreal Engine 5, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες πέραν του ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο project.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή