Νέο εκτεταμένο gameplay trailer για το επερχόμενο action game

7


Το Evil West, το παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου που σας τοποθετεί στη θέση ενός κυνηγού βαμπίρ που σώζει την Άγρια Δύση, η οποία βυθίζεται στο σκοτάδι, σας παρουσιάζει ένα εκτεταμένο Gameplay Trailer πριν από την κυκλοφορία του στις 20 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Παρακολουθήστε 10 λεπτά gameplay που συνοδεύονται από νέες κινηματογραφικές στιγμές και την απόκοσμη αφήγηση του Evil West.

Το βίντεο παρουσιάζει ένα μείγμα εξερεύνησης, μάχης και διαχείρισης χαρακτήρων που συνθέτουν την περιπέτειά σας καθώς ο Jesse Rentier, πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης, είναι αποφασισμένος να εξαλείψει την απειλή των βαμπίρ.

Εξερευνήστε μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών, από έρημες πόλεις μέχρι μολυσμένα δάση, συγκεντρώστε πόρους από εγκαταλελειμμένα κιβώτια και πτώματα πριν ξεκινήσετε το κυνήγι των τεράτων!

Το τρέιλερ σας δίνει επίσης μια ματιά στο interface του παιχνιδιού, καθώς και στο μενού στο οποίο θα έχετε πρόσβαση για να διαμορφώσετε το στυλ παιχνιδιού σας, την αναβάθμιση του οπλοστασίου σας και το ξεκλείδωμα νέων προνομίων που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ικανότητάς σας στην εξόντωση τεράτων.

Βυθιστείτε σε τοποθεσίες γεμάτες τέρατα, αντιμετωπίζοντας ογκώδη τερατουργήματα που στριγγλίζουν και αρχαίους βρικόλακες, καθώς η αποστολή σας να καταστρέψετε το απόλυτο κακό σας οδηγεί βαθιά μέσα στο σκοτάδι, όπου θα αντιμετωπίσετε θεαματικά Boss fights.

Το συναρπαστικό gameplay του Evil West συνοδεύεται από μια αφηγηματική καμπάνια, η οποία έχει τις ρίζες της σε μια μοναδική, υπερφυσική ιστορία της Άγριας Δύσης, από την οποία το τρέιλερ δεν παραλείπει να σας δώσει και μια γεύση των κινηματογραφικών σκηνών.

Το Evil West κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή