Νέο clip από τη δεύτερη σεζόν μας δείχνει το…Myriapod

12


H Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο video από τη δεύτερη σεζόν του The Witcher και πλέον μπορούμε να δούμε καλύτερα ένα από τα τέρατα που θα αντιμετωπίσει ο Geralt.

Στο video, ο Geralt βρίσκεται σε ένα χιονισμένο μέρος και παλεύει με ένα πλάσμα που θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με την Σκύλλα και τη Χάρυβδη της ελληνικής μυθολογίας. Η περιγραφή του video μάλιστα αναφέρει: «Νέα τέρατα περιμένουν. Είστε έτοιμοι; Γνωρίστε το The Myriapod».

Αναφορικά με την δεύτερη σεζόν που αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου στο Netflix, το πρώτο επεισόδιο θα αφηγηθεί το διήγημα A Grain of Truth του Andrez Sapkowski. Η Lauren S. Hissrich ανέφερε ότι ακολουθεί την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του που συναντιούνται σε ένα μέρος που δεν είναι καθόλου ασφαλές. Είπε επίσης ότι θα γνωρίσουμε τον Nivellen (Kristofer Hivju) ενώ θα εξερευνήσουμε ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα του Geralt.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την τρίτη σεζόν του The Witcher και όπως ανέφερε η Hissrich «πρόκειται για μια πολύ διασκεδαστική σεζόν, η οποία ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο βιβλίο. Έχει πολλή δράση και λίγο θάνατο».

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή