Νέο gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο remake

5


Πολλές νέες και αμοντάριστες σκηνές gameplay, ανατριχιαστικούς εχθρούς και μια ύποπτη ατμόσφαιρα θα βρείτε στο νέο trailer με ονομασία Looking for Jeremy, για το επερχόμενο remake του θρυλικού Alone in the Dark.

Βυθιστείτε σε ζοφερές γειτονιές και επικίνδυνες καταστάσεις, αμφισβητώντας τι είναι αληθινό και τι όχι. Τα πυρομαχικά είναι ελάχιστα και τα τέρατα βγαλμένα από εφιάλτη, γι’ αυτό μερικές φορές είναι καλύτερο να το βάζετε στα πόδια και να αποφεύγετε τις μάχες. Οι σκηνές θα διαφέρουν ανάλογα με το αν παίζετε ως Emily ή Edward, με αποτέλεσμα να αξίζει να βιώσετε και τις δύο οπτικές γωνίες με δύο playthroughs. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο ασφαλής μπορεί να αισθάνεστε σε κάποια στιγμή, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει γρήγορα…

Το Alone in the Dark είναι ένας φόρος τιμής προς το αυθεντικό παιχνίδι, που δίνει τη δυνατότητα στους gamers να βιώσουν μια αγωνιώδη ιστορία μέσα από τα μάτια ενός από τους δύο πρωταγωνιστές: παίξτε ως Edward Carnby, τον οποίο ενσαρκώνει ο David Harbour (Stranger Things, Hellboy), ή ως Emily Hartwood, την οποία ενσαρκώνει η Jodie Comer (Free Guy, Killing Eve) σε αυτό το επανασχεδιασμένο κλασικό survival horror game. Εξερευνήστε το περιβάλλον σας, αγωνιστείτε εναντίον τεράτων, λύστε γρίφους και αποκαλύψτε την συνταρακτική αλήθεια του Derceto Manor.

Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2023 για Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή