Νέο launch trailer, αυτή τη φορά για την υπόθεση του παιχνιδιού

3


Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του gameplay launch trailer για το πολυαναμενόμενο Diablo IV, η Blizzard προχωρά στη δημοσίευση ενός ακόμη launch trailer αφιερωμένο στην υπόθεση του παιχνιδιού, ανεβάζοντας το hype στα ύψη ενόψει της επικέιμενης κυκλοφορίας του (σ.σ. 6 Ιουνίου 2023). Σε αυτό βλέπουμε τον μεγάλο κακό του Diablo IV, τη Lilith, να προετοιμάζεται για την μάχη της ενάντια στον άγγελο Inarius, σε ένα αρκετά άγριο και βίαιο trailer με μουσική υπόκρουση το Nightmare της Halsey.

Η Blizzard παίζει στα δάκτυλα το παιχνίδι της προσμονής, δημοσιεύοντας τακτικά νέα trailers και πληροφορίες για το Diablo IV, αλλά παράλληλα έχει φροντίσει να είναι απόλυτα έτοιμη για το λανσάρισμα και γι’ αυτό έτρεξε τρεις beta δοκιμές το τελευταίο τρίμηνο, οι οποίες έλαβαν πολύ καλές κριτικές από τους gamers που συμμετείχαν.

Όσοι έχουν προπαραγγείλει το Diablo IV θα μπορούν να παίξουν από την 1η Ιουνίου 2023 σε Early Access, ενώ το καθολικό λανσάρισμα θα ακολουθήσει στις 6 Ιουνίου 2023 για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή