Νέο render αποκαλύπτει τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος του “μαγικού” smartphone

12


Πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο το Honor 8X που είδαμε από κοντά στην παρουσίαση της εταιρείας στην Πράγα, αλλά το μάτι μας έπεσε και στο Honor Magic 2 που κρατούσε στα χέρια του ο πρόεδρος της εταιρείας, χωρίς φυσικά να μας αφήσει να το φωτογραφίσουμε. Η παρουσίαση του δεν απέχει και πολύ, αφού είναι προγραμματισμένη για τις 31 Οκτωβρίου, αλλά ήδη ήρθε στη δημοσιότητα ένα επίσημο render που ανάβει φωτιές.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για όσους δεν έχουν ξανακούσει κάτι σχετικό με το Honor Magic 2, η εταιρεία το αποκάλυψε εν μέρει κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην IFA Berlin 2018 τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε είδαμε και ένα teaser video. Η συσκευή αναμένεται με all-screen οθόνη, συρόμενο camera module, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, φορτιστή 40W και γενικότερα πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ωστόσο, διακρίνουμε στο render ότι θα διαθέτει και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος σε κάθετη διάταξη επάνω αριστερά, θυμίζοντας αρκετά το Samsung Galaxy A9 (2018), αλλά και το Huawei P20 Pro με την προσθήκη ενός ακόμη αισθητήρα. Κάτι όμορφο γίνεται και εδώ…

[via]



Πηγή