Νέο spin-off για το Rocky, αντιδρά ο Stallone

19


Το άρμεγμα του Rocky φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και πέρα από την spin-off τριλογία Creed (σ.σ. το Creed 3 αναμένεται στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου 2023), καθώς η ιστοσελίδα Variety αναφέρει πως έχει ξεκινήσει η παραγωγή του Drago, παρά το γεγονός ότι η MGM δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι τέτοιο.

Οι φήμες λένε ότι το σενάριο θα υπογράψει ο Robert Lawton, ο οποίος βραβεύτηκε το 2021 για την δουλειά του στο Becoming Rocky, ένα χρονικό των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας του 1976 που εντυπωσίασε τα στελέχη της MGM.

Δεν έχει γίνει γνωστό προς τα που θα κινηθεί η ιστορία εάν τελικά προχωρήσει το project, δηλαδή αν θα πρωταγωνιστήσουν ο Dolph Lundgren (Ivan Dragon) ή ο Florian Munteanu (Viktor Drago), τον οποίο γνωρίσαμε στο Creed 2.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Sylvester Stallone δεν υποδέχτηκε αυτήν την φημολογία με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Για την ακρίβεια επιτέθηκε στον παραγωγό Irwin Winkler και τους γιους του που «ξεκοκαλίζουν» το franchise αποκαλώντας τους παράσιτα, υπενθύμισε ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα δικαίωμα επάνω στο franchise που εμπνεύστηκε και δημιούργησε την δεκαετία του ’70, ενώ άφησε και αιχμές για τον Dolph Lundgren επειδή δεν τον ενημέρωσε όπως θα όφειλε ως πραγματικός φίλος.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή