Νέο teaser για την 2η σεζόν και νέο trailer για το τηλεπαχνίδι

16


Όσοι περίμεναν κάποια ανακοίνωση από τη Netflix σχετικά με τη 2η σεζόν του Squid Game στην εκδήλωση TUDUM 2023, έμειναν με άδεια τα χέρια, καθώς η εταιρεία έδειξε μόνο ένα νέο teaser και αναφέρθηκε στις νέες προσθήκες στο cast χωρίς να μιλήσει για το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του.

Το βάρος έπεσε στο επερχόμενο Squid Game: The Challenge, το τηλεπαιχνίδι – reality που θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα τον προσεχή Νοέμβριο. Σε αυτό συμμετέχουν 456 παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο βραβείο των $4.56 εκατ. λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δοκιμασίες εμπνευσμένες από την τηλεοπτική σειρά. Στο trailer βλέπουμε το γνώριμο σκηνικό από την πρώτη δοκιμασία Red Light, Green Light και τις χαρακτηριστικές στολές των παικτών και των «φρουρών».

Τα γυρίσματα του Squid Game: The Challenge πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχαν αναφερθεί ορισμένα περιστατικά τραυματισμών, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο σοβαρό. Η Netflix είχε κάνει μια παρόμοια απόπειρα με το Physical: 100 που δεν σημείωσε επιτυχία, κάτι που ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε το brand του Squid Game για να κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το τηλεπαιχνίδι, και με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον την 2η σεζόν του Squid Game που αναμένεται μέσα στο 2024.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή