Νέο teaser για το επόμενο project του

19


Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την κυκλοφορία του Death Stranding και η κοινότητα των gamers περιμένει διακαώς να μάθει ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί το κλασικό αινιγματικό στυλ του στις επαφές που έχει με τον έξω κόσμο.

Φαίνεται, όμως, ότι πλησιάζουμε σιγά σιγά σε κάτι καινούργιο, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Kojima Productions μια εικόνα με ένα σκοτεινό πρόσωπο, ένα παράξενο σύμβολο (θυμίζει διπλή πόρτα) και την ερώτηση “Who Am I?”, ενώ τώρα ο Kojima επαναδημοσιεύει την εικόνα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και τονίζει ότι η απάντηση στο “WHO” θα δοθεί στο επόμενο “WHERE”.

Όπως ήταν λογικό, οι θεωρίες είναι πολλές για τις δύο αναρτήσεις. Υπάρχει μια εκτίμηση πως το πρόσωπο είναι της Elle Fanning (καμία επιβεβαίωση μέχρι στιγμής), ενώ το WHERE θα μπορούσε να αναφέρεται στην επόμενη μεγάλη gaming εκδήλωση που θα είναι τα The Game Awards 2022 στις 9 Δεκεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της Gamescom ο Hideo Kojima είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει νέο project για το Xbox που θα εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της cloud τεχνολογίας της Microsoft, ενώ ο ηθοποιός Norman Reedus (The Walking Dead, Death Stranding) είχε αφήσει να εννοηθεί πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του Death Stranding 2.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή