Νέο trailer για την είσοδο των Kimberly και Juri στο ρόστερ των μαχητών

16


Η Capcom αποκάλυψε ακόμη δύο χαρακτήρες από το ρόστερ του Street Fighter 6 στο τουρνουά EVO 2022, με την Kimberly να είναι μια ολοκαίνουργια προσθήκη και την Juri να έχει αλλάξει αρκετά σε σύγκριση με αυτό που είχαμε δει στο Super Street Fighter 4.

Η Kimberly είναι εκπαιδευμένη σε παραδοσιακές τεχνικές των ninja, είναι τρελαμένη με την pop κουλτούρα των ‘80s και κουβαλά μαζί της συνέχεια ένα κασετόφωνο, αλλά και σπρέι για γκραφίτι. Από την άλλη, η Juri μπαίνει στις μάχες καβάλα στην μηχανή της και χτυπά τους αντιπάλους της συνήθως με εναέριες κλωτσιές.

Όλοι οι χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι στο open World Tour mode όπου θα κόβεις βόλτες στον κόσμο του παιχνιδιού και θα γνωρίζεις καλύτερα τους «δρόμους» όπου γίνονται ο μάχες, ενώ θα υπάρχει το νέο Drive System που ξεκλειδώνει νέες αμυντικές και επιθετικές κινήσεις όταν γεμίσει ο δείκτης. Στα νέα χαρακτηριστικά και η περιγραφή των αγώνων σε πραγματικό χρόνο.

Το Street Fighter 6 αναμένεται μέσα στο 2023 σε PS4, PS5, Windows PC (μέσω Steam), Xbox One και Xbox Series X/S. και μέχρι τότε θα δούμε αρκετά videos από την Capcom αφιερωμένα στους μαχητές, αλλά και στο gameplay του παιχνιδιού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή