Νέο trailer για την συλλογή που περιλαμβάνει 6 παιχνίδια

3


Οι λάτρεις των beat ‘em up games των περασμένων δεκαετιών πιθανότατα θα έχετε στρέψει ήδη την προσοχή σας στο Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο (σ.σ. σύντομα θα διαβάσετε και το review μας), αλλά όσοι νοσταλγείτε τα παλαιότερα παιχνίδια της θρυλικής σειράς, ίσως σας κινήσει το ενδιαφέρον η επερχόμενη κυκλοφορία του Double Dragon Collection!

Πρόκειται για μια συλλογή που περιλαμβάνει 6 παιχνίδια Double Dragon από την Arc System Works, η οποία μάλιστα δημοσίευσε και ένα νέο trailer για να δείξει πως συμπεριλαμβάνονται δύο παιχνίδια που θεωρούνταν «χαμένα» τα προηγούμενα χρόνια: το Super Double Dragon (1992) και το Double Dragon Advance (2003).

Εκτός από τα προαναφερθέντα, το Double Dragon Collection περιλαμβάνει και τα Double Dragon (1987), Double Dragon II: The Revenge (1988), Double Dragon III: The Sacred Stones (1991), αλλά και το Double Dragon IV! Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC (μέσω Steam) και Nintendo Switch από τις 9 Νοεμβρίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή