Categories: Mobile

Νέο trailer για την 4η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας


H δημοφιλής σειρά Ozark ξεκίνησε στο Netflix με τον Marty (Jason Bateman) και την Wendy Byrde (Laura Linney) να μετακομίζουν στην περιοχή Lake of the Ozarks όπου αναπάντεχα βρέθηκαν μπλεγμένοι να ξεπλένουν παράνομα χρήματα για να απεμπλακούν από ένα επικίνδυνο Μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών.

Έκτοτε, η οικογένεια Byrde ρίζωσε βαθιά στον εγκληματικό υπόκοσμο μέχρι που τώρα είναι αντιμέτωπη με την πιο αδίστακτη αντίπαλό τους, την Helen Pierce (Janet McTeer).

Με την σειρά Ozark να οδεύει προς το τέλος της, καθώς ανακοινώθηκε πως η τέταρτη σεζόν που θα χωριστεί σε δύο μέρη θα είναι η τελευταία που θα κυκλοφορήσει, οι πρωταγωνιστές Marty και Wendy βρίσκονται παγιδευμένοι από τον εγκληματικό κόσμο που τους περιβάλλει.

Η Netflix χαρίζει στους fans της σειράς ένα νέο trailer, προειδοποιώντας τους πως «No ending is reached by accident». Το trailer παρουσιάζει σκηνές από τις προηγούμενες σεζόν του Ozark και ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα που παίζεται αντίστροφα. Και όπως αναφέρεται στο trailer, ο Marty και η Wendy επέλεξαν αυτό το μονοπάτι, είτε το ήθελαν είτε όχι.

Η τελευταία σεζόν του Ozark παρουσιάζει επίσης νέα πρόσωπα. Ο Javi Elizonndro (Alfonso Herrera) είναι ανιψιός του Navarro που στην πραγματικότητα ψάχνει την κατάλληλη στιγμή του για να χτυπήσει. Εάν ο Javi διεκδικήσει την αυτοκρατορία του θείου του, τότε η «προστασία» της οικογένειας Byrde από τον Navarro ενδεχομένως να θεωρηθεί άκυρη. Παράλληλα, ο Mel Sattem (Adam Rothenberg) είναι ένας ιδιωτικός ερευνητής που κρύβει τα δικά μυστικά. Όταν ο Mel ανακαλύπτει τη διπλή ζωή των Byrdes, κάνει τα πάντα για να την αποκαλύψει.

Στην 4η σεζόν του Ozark πρωταγωνιστούν επίσης οι Julia Garner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Damian Young, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker και Veronica Falcón.

Η τελευταία σεζόν χωρίζεται σε δύο μέρη των επτά επεισοδίων το καθένα. Η Netflix θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Ozark στις 21 Ιανουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ένας ιερέας ξόδεψε $40.000 της ενορίας του για αγορές στο Candy Crush!

Ένας καθολικός ιερέας στις ΗΠΑ συνελήφθη αφού ξόδεψε περισσότερα από 40.000 δολάρια από τα χρήματα…

36 λεπτά ago

Αυτό το πλαστικό περιέχει βακτήρια που το τρώνε εκ των έσω

Ένας λόγος για τον οποίο τα πλαστικά απόβλητα παραμένουν στο περιβάλλον για πολλά χρόνια είναι…

1 ώρα ago

Πρόβλημα με το Alarm σε ορισμένα iPhone, η Apple ετοιμάζει λύση

Αρκετοί χρήστες iPhone τον τελευταίο καιρό έχουν αναφέρει ότι δεν ακούν το ξυπνητήρι τους, και…

2 ώρες ago

Ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνητή απομίμηση του ανθρώπινου εγκεφάλου!

Μια ομάδα φυσικών από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία και το Πανεπιστήμιο Sogang στη…

2 ώρες ago

Ο Μπιλ Γκέιτς χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη φέρνει τη νέα τάξη πραγμάτων που ονειρεύτηκε πριν 30 χρόνια

Ο Μπιλ Γκέιτς χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη φέρνει τη νέα τάξη πραγμάτων που ονειρεύτηκε πριν…

2 ώρες ago

Το TikTok απειλείται με απαγόρευση και στην Ευρώπη!

Το TikTok περνάει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Joe…

18 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.