Νέο trailer για τον αντιήρωα της Marvel

6


Η Sony κυκλοφόρησε ένα trailer για την επερχόμενη ταινία Morbius, τη νέα προσθήκη στο σύμπαν της Marvel με πρωταγωνιστή τον Jared Leto.

Η Sony θέλησε να μας συστήσει τον Michael Morbius, ο οποίος έχει μολυνθεί από ένα βαμπίρ και αναζητά απεγνωσμένα θεραπεία για το μολυσμένο αίμα του. Πρόκειται για έναν αγώνα ζωής ή θανάτου για τον Michael και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του. Εν αντιθέσει με τους παραδοσιακούς βρικόλακες, ο Michael είναι ζωντανός, δεν επηρεάζεται από τις συνήθεις εξωτερικές επιρροές του κόσμου αλλά η απεγνωσμένη δίψα του για αίμα μπορεί να τον μετατρέψει στον κακό της δικής του ιστορίας.

Ο Michael έχει φίλο του τον Loxias Crown (Matt Smith) που πάσχει από την ίδια «ασθένεια» στο αίμα. Βέβαια ο Loxias είναι παραπάνω από πρόθυμος να ξεπεράσει κάθε ηθικό φραγμό για να επιβιώσει. Oι Simon Stroud (Tyrese Gibson) και Alberto Rodriguez (Al Madrigal) είναι ένα ζευγάρι πρακτόρων του FBI που έχουν αναλάβει να κυνηγήσουν τον Michael, αφού για εκείνους είναι απλώς ακόμη ένας κακός που πρέπει να ανατρέψουν.

Η Adria Arjona πρωταγωνιστεί στην ταινία Morbius ως η Martine Bancroft, η αρραβωνιαστικιά του Michael. Η ταινία γράφτηκε από τους Matt Sazama και Burk Sharpless και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιανουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή