Νέο trailer για τον πολιτισμό των Γάλλων

16


Ακόμη ένα trailer για το πολυαναμενόμενο Age of Empires IV, το οποίο περιμένουμε στις 28 Οκτωβρίου 2021 στα Windows PCs για να δούμε τι καινούργιο έχει να φέρει στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών στρατηγικής η δημιουργός Relic Entertainment.

Τις τελευταίες εβδομάδες, πάντως, έχει αναρτηθεί αρκετό gameplay υλικό στο επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο YouTube, ενώ πιο πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα ένα overview που αφορά τον πολιτισμό των Γάλλων. Από αυτό το trailer μαθαίνουμε ότι οι Γάλλοι έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές μονάδες ιππικού, όπως και ειδικά bonus που αφορούν την οικονομία τους.

Για παράδειγμα, η δημιουργία ορισμένων μονάδων θα κοστίζει λιγότερο σε σύγκριση με άλλους πολιτισμούς, όπως επίσης θα υπάρχουν μοναδικές ικανότητες σε αυτές (π.χ. δυνατότητα εφόδου και θεραπείας). Γενικά, ο πολιτισμός των Γάλλων θα είναι ιδανικός για να μπεις δυναμικά στην αρχή του παιχνιδιού και απευθύνεται στους gamers που αρέσκονται σε ένα πιο επιθετικό στυλ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή