Νέο trailer για το remake των κόσμων και των minigames

11


Το μεγαλύτερο λανσάρισμα για το μήνα Οκτώβριο στο Nintendo Switch δεν είναι άλλο από το Metroid Dread, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα τέλη του μήνα θα κυκλοφορήσει και το νέο Mario Party Superstars, το οποίο ευελπιστούμε πως θα αφήσει καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη απόπειρα της σειράς το 2018.

Η εταιρεία δημοσίευσε, μάλιστα, ένα overview trailer για να μας δείξει τη δουλειά που έχει κάνει στα remakes των παλαιότερων κόσμων (boards) και των minigames. Σε αυτό βλέπουμε τα 5 επανασχεδιασμένα boards (Yoshi’s Tropical Island, Peach’s Birthday Cake, Woody Woods, Space Land, Horror Land) με υποστήριξη για online παιχνίδι, αλλά και γνώριμα minigames όπως τα Face-Lift, Hot Rope Jump, Pushy Penguins και Goomba Spotting (συνολικά θα υπάρχουν 100).

Στο νέο Mario Party Superstars θα υπάρχει και το Mt. Minigames mode, όπου οι παίκτες θα μπορούν να αντιμετωπίσουν άλλους gamers online και πιθανότατα θα υπάρχουν ορισμένα minigames που θα είναι διαθέσιμα μόνο εκεί.

Το Mario Party Superstars θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2021 για το Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή