Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Skyrim του Διαστήματος

16


Starfield ακούμε, αλλά Starfield δεν βλέπουμε. Το περιβόητο Skyrim του Διαστήματος πρωτοπαρουσιάστηκε το 2018 και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022, αλλά η Bethesda μετέθεσε αρχικά την ημερομηνία για το πρώτο μισό του 2023 και τώρα επανέρχεται με νέα καθυστέρηση που θα μας τραβήξει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Τουλάχιστον, η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο trailer και αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση Starfield Direct στις 11 Ιουνίου 2023 για να παρουσιάσει εκτενώς πολλά από τα στοιχεία που θα κάνουν το πολυαναμενόμενο παιχνίδι να ξεχωρίσει.

Το Starfield αντλεί πολλά στοιχεία τόσο από το Elder Scrolls, όσο και από το No Man’s Sky, καθώς οι gamers θα βρουν περισσότερα από 100 αστρικά συστήματα και 1000+ πλανήτης για να εξερευνήσουν, επομένως, περιμένουμε έναν τεράστιο κόσμο με πληθώρα αποστολών και πλούσια ιστορία που θα μας κρατήσει απασχολημένους για…χρόνια.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για Windows PC και Xbox Series X/S, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα για τους συνδρομητές του πακέτου Xbox Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή