Νέο video επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κενό όταν είναι κλειστό

1


Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το νέο Unpacked Event της Samsung στη Σεούλ, όπου και θα αποκαλυφθούν μεταξύ άλλων τα νέα foldables της εταιρείας, Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5. Η Samsung έχει ανοίξει ήδη τις προκρατήσεις για τις νέες συσκευές, ενώ ξεκίνησε τα teasers στα κοινωνικά δίκτυα για το Galaxy Z Flip5.

Σε ένα από αυτά τα σύντομα videos βλέπουμε ότι επιβεβαιώνεται η φήμη για το νέο μεντεσέ που επιτρέπει στο Galaxy Z Flip5 να κλείνει ολοκληρωτικά (χωρίς να αφήνει κενό δηλαδή για να εισέρχεται σκόνη στην εσωτερική οθόνη), αλλά θα περιμένουμε να τα δούμε από κοντά μέσα στις επόμενες ημέρες για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Είναι εμφανές ότι η Samsung δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην προώθηση του Galaxy Z Flip5, καθώς θεωρείται ένα αρκετά πιο commercial προϊόν σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold5 που προορίζεται κυρίως για power users και επαγγελματίες. Στο Flip5 θα δούμε αρκετές αλλαγές στον σχεδιασμό, με μεγαλύτερη όλων την τοποθέτηση μεγάλης εξωτερικής οθόνης 3.4’’ που θα παρέχει στον χρήστη περισσότερες πληροφορίες και μεγαλύτερη λειτουργικότητα χωρίς να χρειάζεται να ξεδιπλώνει όλη την ώρα τη συσκευή του.

Κατά τ’ άλλα, το Galaxy Z Flip5 αναμένεται με εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 6.1’’, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 12MP OIS + 12MP ultrawide, 10MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 3700mAh με φορτιστή 25W.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή