Νέο vivo Y22S – Ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα στα… χέρια σας!

25


Ποιες θα ήταν οι απαιτήσεις σας από ένα κορυφαίο smartphone τελευταίας γενιάς; Εμείς εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο vivo Y22S, που αποκαλύπτει την καλύτερη δυνατή τεχνολογική εμπειρία… πάντα και παντού!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί μας έκανε «κλικ»; Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ας επικεντρωθούμε στον βασικότερο. Παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του, μιας και ο συνδυασμός χαρακτηριστικών και τιμής είναι αξεπέραστος. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο και ποιοτικό all-round τεχνολογικό εργαλείο της vivo με νέες, άκρως βελτιωμένες δυνατότητες. Το νέο vivo Y22S, με οθόνη LCD 6.55’’ και ντελικάτο φινίρισμα, αγαπάει την καθημερινότητά σας και γίνεται ο καλύτερος σύντροφος και πολύτιμος βοηθός σας 24/7, αλλά σας χαρίζει και κορυφαία gaming εμπειρία. Η στιβαρή ποιότητα απόδοσης υλικού και λειτουργικού συστήματος αποτελούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Όσα μας «κέρδισαν» στο vivo Y22S

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Μπορεί κάλλιστα να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα premium gadget σας. Οι δυο σοφιστικέ χρωματικές εκδόσεις του σε Starlite Blue & Summer Cyan κεντρίζουν το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών. Το νέο μοντέλο της σειράς Υ παίρνει extra credits για το προσεγμένο και μοντέρνο design, αλλά και την αστείρευτη ενέργεια της μπαταρίας του με 18W ταχεία φόρτιση.

Με το νέο vivo Y22S η φωτογραφική δημιουργικότητά σας απογειώνεται μέσα από την τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ των 50MP & 2MP & 2MP, καθώς και τη Selfie κάμερα των 8MP, ενώ σας χαρίζει και άψογες νυχτερινές λήψεις. Παράλληλα, αποτελεί και το απόλυτο εργαλείο βελτιστοποίησης των υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών σας ή των video με την ενσωματωμένη τεχνολογία Bokeh και FaceBeauty που διαθέτει, αλλά και τη δυνατότητα παραγωγής περιεχομένου Time lapse & Pro.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας πιο τεχνικά, το νέο vivo Y22S ξεχωρίζει στην κατηγορία του για τον εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με 90Hz, για τις σχεδόν απεριόριστες αποθηκευτικές του δυνατότητες με μνήμη 6GΒ RAM και 128GB ROM και δυνατότητα επέκτασης έως και 1TB. Παράλληλα, σε αυτό το πανίσχυρο smartphone δεν μας άφησε ασυγκίνητους η… ασφάλεια. Διαθέτει τεχνολογία Eye Protection, ενώ το ξεκλείδωμα της συσκευής επιτυγχάνεται σε μόλις 0,25 δευτερόλεπτα με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος ή την τεχνολογία FaceWake στον ίδιο αστραπιαίο χρόνο.

Έξυπνες δυνατότητες – Έξυπνη ζωή – Ποτέ πιο λίγα

Απόλυτα trendy και με φουτουριστικό DNA. Αυτή είναι με λίγα λόγια η ταυτότητα του νέου vivo Y22S. Αυτό το ολοκαίνουριο smartphone δείχνει να γνωρίζει καλά τις ανάγκες μας και θέτει πλέον τον πήχη ψηλά. Σκοπός του; Να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και πιο διασκεδαστική!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίστε το εδώ και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή