Νέο zombie game με την υπογραφή του John Carpenter!

1


Ακόμα μία έκπληξη από το Summer Game Fest είναι και η ανακοίνωση του Toxic Commando, ένα νέο zombie game επιβίωσης που φέρει την υπογραφή του φημισμένου σκηνοθέτη John Carpenter (Halloween, The Thing). Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει γίνει από την Saber Interactive και τη διανομή θα αναλάβει η Focus Entertainment.

Ο John Carpenter σχολίασε το Toxic Commando αναφέροντας τα εξής:

Είμαι ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή μου στο νέο video game με τις Focus και Saber. Κοιτάξτε, μου αρέσει πραγματικά να σκοτώνω zombies. Βέβαια μου λένε διαρκώς ότι τους λένε «μολυσμένους». Σε παρακαλώ ρε φίλε… Ανατινάζονται πολύ ωραία και υπάρχουν τόνοι από αυτά! Το κοινό θα το λατρέψουν.

Στο κοντινό μέλλον, μια ερευνητική απόπειρα αξιοποίησης του πυρήνα της Γης καταλήγει σε μια τρομακτική καταστροφή: την απελευθέρωση του Sludge God. Αυτό το φρικιαστικό έκτρωμα ξεκινά να παραμορφώνει την περιοχή δημιουργώντας αποβράσματα από το χώμα και τους ζωντανούς σε απέθαντα τέρατα. Ευτυχώς, η ιδιοφυΐα πίσω από το πείραμα έχει ένα σχέδιο να διορθώσει την κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ομάδα ικανών και άρτια εκπαιδευμένων μισθοφόρων για να κάνουν την δουλειά. Δυστυχώς, οι τελευταίοι είναι πολύ ακριβοί και γι’ αυτό προσέλαβε τους Toxic Commandos.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός από τους τέσσερις, επιλέγουν κλάση και στυλ gameplay, ενώ έχουν στην διάθεση τους πληθώρα όπλων, χειροβομβίδων, ειδικών ικανοτήτων και σπαθιών katana για να καθαρίσουν τον πλανήτη από τις ορδές των zombies, αλλά και από τον Sludge God μια και καλή. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στην Swarm Engine της Saber, δηλαδή αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο World War Z: Aftermath και στο επερχόμενο Space Marine 2.

Το Toxic Commando αναμένεται το 2024 σε Windows PC, Xbox Series X/S και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή