Νοέμβριος στο Public.gr: Οδηγός αγοράς για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

13


Αν περίμενες και εσύ τις εκπτώσεις για να κάνεις τις αγορές που είχες προγραμματίσει, έφτασε πλέον η ώρα.

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020 έχουν ξεκινήσει και για λίγες ημέρες ακόμα φέρνουν μοναδικές τιμές στους καταναλωτές. Για να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που φέρνει ο Νοέμβριος δεν έχεις παρά να κάνεις «κλικ» στο Public.gr, το οποίο φιλοξενεί χιλιάδες προϊόντα από δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες και καταστήματα και με εκπτώσεις που φτάνουν το 85%!

Όχι, δεν κάναμε λάθος παραπάνω. Το Public.gr όντως φιλοξενεί και άλλα καταστήματα, πέρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ίδιας της αλυσίδας. Η ηλεκτρονική σελίδα του Public προσφέρει για περισσότερα από 2 χρόνια τώρα τη λειτουργία Marketplace, μέσω της οποίας τρίτα e-shops μπορούν να προσθέσουν τα προϊόντα τους στο Public.gr. Αυτό έχει πολλαπλά οφέλη για όλους. Σαν καταναλωτής κερδίζεις ποικιλία επιλογών, δυνατότητα σύγκρισης τιμών, και αγορές από διάφορα e-shop πάντα με την αξιοπιστία του Public. Με τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών λοιπόν, τι αξίζει της προσοχής σου σε αυτές τις εκπτώσεις;

Κορυφαίες εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας!

Από πού αλλού θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε, αν όχι από την τεχνολογία, όταν έχουμε να κάνουμε με εκπτώσεις. Οι νέες, μειωμένες τιμές που θα βρεις αυτό το Νοέμβριο στο Public.gr είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις τη συσκευή που λείπει από το «οπλοστάσιό» σου ή να αλλάξεις την παλιά σου συσκευή που δεν αντέχει πλέον την απαιτητική σου καθημερινότητα. Ανακάλυψε κινητά και laptop σε τιμές χαμηλότερες από ποτέ και αναβάθμισε τον τρόπο που επικοινωνείς και δουλεύεις. Μαζί με την προσωπική σου τεχνολογία, μπορείς να αναβαθμίσεις και την…οικογενειακή, με μία νέα τηλεόραση.

Κάθε συσκευή έχει τα δικά της κριτήρια επιλογής, αλλά, αν δεν είσαι σίγουρος για το τι χρειάζεσαι, ακολούθησε τους παρακάτω γενικούς κανόνες για να κάνεις μία αξιόπιστη επιλογή.

  • Κινητά: Η επιλογή smartphone πρέπει να ξεκινήσει από τη μνήμη RAM. Φρόντισε το κινητό που θα διαλέξεις να εξοπλίζεται με τουλάχιστον 4GB RAM. Επιπλέον, επίλεξε ένα μοντέλο με μπαταρία από 4.000mAh και πάνω, για να έχεις αυτονομίας μίας ημέρας ακόμα και με απαιτητική χρήση
  • Laptop: Ο νέος σου φορητός υπολογιστής πρέπει να έχει τουλάχιστον 8GB RAM και να διαθέτει δίσκο SSD. Αν έχει αυτά τα δύο τότε θα ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα. Για ακόμα καλύτερη απόδοση επίλεξε μοντέλα με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 4x00U ή Intel Core i5 10ης γενιάς.
  • Τηλεόραση: Πέρα από το ιδανικό μέγεθος, το οποίο μόνο εσύ μπορεί να προσδιορίσεις, φρόντισε να επιλέξεις μία τηλεόραση με 4K ανάλυση και υποστήριξη HDR. Έτσι θα απολαμβάνεις πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Ελεύθερος χρόνος

Η τεράστια γκάμα προϊόντων που φιλοξενεί το Public.gr μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο που δουλεύεις, αλλά και τον τρόπο που περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο. Η πρώτη μας επιλογή εδώ είναι τα βιβλία! Συμβουλές για να επιλέξεις το κατάλληλο δεν έχουμε, καθώς οι προτιμήσεις διαφέρουν πάρα πολύ. Το Public είναι το μεγαλύτερο ελληνικό βιβλιοπωλείο όμως, οπότε σίγουρα θα βρεις καινούργια βιβλία με τα οποία θα εμπλουτίσεις τη συλλογή σου σε αυτές τις εκπτώσεις.

Η τεχνολογία έχει θέση και στα χόμπι σου φυσικά, οπότε ας δούμε και μερικές προτάσεις για να αξιοποιήσεις το χρόνο σου, με προϊόντα που μπορείς να αποκτήσεις πολύ οικονομικά κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών εκπτώσεων. Για την πρώτη μας πρόταση δε χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι. Αναβάθμισε το gaming εξοπλισμό σου και «λιώσε» στα βιντεοπαιχνίδια αυτό το χειμώνα. Για κάτι πιο δραστήριο και δημιουργικό, βγες έξω και φωτογράφισε τον κόσμο με τη νέα σου φωτογραφική μηχανή. Και εδώ σου έχουμε μερικά έξυπνα tips, για να επιλέξεις σωστά τι του ταιριάζει.

  • PC gaming: Η πρώτη περίπτωση για gaming είναι να παίζεις στον υπολογιστή. Μία πολύ καλή αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι να αποκτήσεις μία gaming καρέκλα για να κάθεσαι αναπαυτικά. Επιπλέον, μπορείς να επενδύσεις σε ποιοτικά περιφερειακά, όπως gaming ποντίκια και πληκτρολόγια, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στο παιχνίδι σου.
  • Console gaming: Παίζεις σε κονσόλα; Τότε έχεις ήδη τον βασικό εξοπλισμό για τα games σου. Οπότε, αυτές τις εκπτώσεις βρες κορυφαία παιχνίδια σε χαμηλότερες τιμές και παίξε κάτι νέο.
  • Φωτογραφικές μηχανές: Για την επιλογή της κατάλληλης μηχανής θα σου προτείναμε να σταθείς μόνο στον τύπο της. Επίλεξε είτε μία DSLR μηχανή είτε μία mirrorless. Αυτού του είδους οι μηχανές θα σου δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα στο «αυτόματο», αλλά μπορούν να σε υποστηρίξουν και με πολύπλοκες ρυθμίσεις ή εναλλάξιμους φακούς, όσο θα μαθαίνεις περισσότερο για τη φωτογραφία.

Μην ξεχαστείς όμως! Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου τελειώνουν στις 15/11, οπότε δεν έχεις άπειρο χρόνο!

Εξερεύνησε ακόμα περισσότερες online προσφορές στο Public.gr και υποδέξου το χειμώνα με ανανεωμένη διάθεση!





Πηγή