Νοικιάστε ομπρέλα και ξαπλώστρα με ένα κλικ – Newsbeast

13



Είναι καλοκαίρι, η επιθυμία για μπάνιο σφοδρή, οι παραλίες γεμάτες κόσμο και κάποιοι δεν ανήκουν στους πρωινούς τύπους που θα καταφέρουν εγκαίρως να κερδίσουν μια θέση στον ήλιο με ξαπλώστρα και ομπρέλα.

Αυτό δεν είναι ένα φανταστικό σενάριο αλλά μια ιστορία που λίγο πολύ όλοι την έχουν ζήσει και ενέπνευσε τους ιδρυτές της «Solve» να κάνουν τη ζωή των τουριστών, παραθεριστών και γενικώς των λουόμενων, ευκολότερη.

Η συγκεκριμένη start up (νεοφυής επιχείρηση), είναι μια πλατφόρμα, με την οποία μπορεί κανείς να βρει την παραλία που επιθυμεί να επισκεφθεί, να κάνει κράτηση για ομπρέλα και ξαπλώστρα και εκεί να έχει ένα χώρο αποθήκευσης και φύλαξης για τα πράγματά του, όπως εξηγεί ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Solve, Κώστας Γαλαζούλας μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή διευκολύνονται, τόσο οι τουρίστες όσο και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων καθώς τους επιτρέπει να διαχειριστούν τις κρατήσεις και τις παραγγελίες τους και να αξιολογήσουν την λειτουργία της επιχείρησης τους, βάση δεικτών, που αποτελούν μέρος ενός πίνακα ελέγχου που παρέχεται» αναφέρει ο κ.Γαλαζούλας.

Η συγκεκριμένη start up δεν είναι η μοναδική που έχει εμπνευστεί από τον τουρισμό και αναζητεί λύσεις για να βελτιωθεί το τουριστικό προϊόν. Για την ακρίβεια, όσο αναπτύσσεται η βιομηχανία του τουρισμού τόσο περισσότερο αυξάνεται η ανάγκη για καινοτόμες ιδέες που θα δίνουν λύσεις σε σύντομο χρόνο και με απλό τρόπο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή