Ξεκίνησε η ανάπτυξη του ως “νέο και μοναδικό λειτουργικό σύστημα”

13


Με το MIUI 10 να χρησιμοποιείται πλέον σε 40+ smartphones και από 300+ εκατ. χρήστες, ήρθε η ώρα για τη Xiaomi να προχωρήσει στην επόμενη μεγάλη έκδοση του custom περιβάλλοντος χρήσης.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την ανάπτυξη του MIUI 11, το οποίο χαρακτηρίζει ως ένα “νέο και μοναδικό λειτουργικό σύστημα” σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλής του τμήματος Product Planning, κ. Liu Ming, στο ετήσιο συνέδριο Xiaomi MIUI Core Experience στην Κίνα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το MIUI 11 θα είναι σημαντικά ταχύτερο, με περισσότερη Τεχνητή Νοημοσύνη και πολλές λειτουργίες που θα προσομοιώνουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση με το smartphone για μια ευκολότερη διαχείριση.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά για την ώρα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό για τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει. Η κυκλοφορία του, πάντως, θα γίνει μέσα στο 2019 και πιθανολογούμε κατά το Σεπτέμβριο, μάλλον με την έλευση του Xiaomi Mi Mix 4.

[via]



Πηγή