Ξεκινά η διάθεση ψηφιακών υπηρεσιών COSMOTE με επιδότηση 90%, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

33


Άνοιξε η πλατφόρμα έκδοσης και διαχείρισης επιταγών (vouchers) για τους δικαιούχους του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», στο οποίο συμμετέχει η CΟSMOTE. Το πρόγραμμα προσφέρει επιδότηση 90% σε ψηφιακές υπηρεσίες και υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Οι δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν σε ένα κατάστημα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα στο cosmote.gr, ώστε εξειδικευμένος εκπρόσωπος της εταιρείας να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους καθοδηγήσει, να τους συμβουλέψει και να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν την επιδότηση του προγράμματος, επιλέγοντας τον κατάλληλο συνδυασμό ψηφιακών προϊόντων κι υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της δικής τους επιχείρησης.

Επιλεγμένα ψηφιακά εργαλεία & υπηρεσίες για ΜμΕ, από την COSMOTE

Η COSMOTE παραμένει σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, με τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ», οι οποίες αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας μέσω cloud, της απομακρυσμένης εργασίας, της ασφάλειας στο διαδίκτυο, της παρακολούθησης οχημάτων από οπουδήποτε, του ηλεκτρονικού εμπορίου, κ.ά..

Τα σχετικά ψηφιακά εργαλεία είναι τα ακόλουθα:

  • COSMOTE Fleet Tracker – Παρακολούθηση εταιρικών οχημάτων σε πραγματικό χρόνο για αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους.
  • COSMOTE Digital Office – Ενιαία πλατφόρμα Cloud συνεργασίας και επικοινωνίας με δυνατότητες Audio & Video Conference, Screen & File Sharing, Chat.
  • Μicrosoft 365 με όλες τις εφαρμογές του Office, όπως Word, Excel, PowerPoint, στην τελευταία τους έκδοση. Παράλληλα, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία παραγωγικότητας (όπως το Microsoft Teams) για ευέλικτη και αποτελεσματική εργασία και συνεργασία από παντού.
  • Microsoft Defender για την αντιμετώπιση απειλών (κακόβουλο λογισμικό, phishing κ.ά) ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
  • COSMOTE New Eshop4U Δημιουργία κι υποστήριξη eshop από έμπειρη ομάδα web designers & engineers. Επιπλέον, η υπηρεσία COSMOTE Υοur Business online δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δημιουργήσουν μόνοι τους το e-shop τους με λίγα, απλά βήματα και τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν.
  • Microsoft Azure: μία σειρά από λύσεις υποδομών πληροφορικής, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ομαλή και ασφαλή μετάβαση της επιχείρησης σε υποδομές cloud.

Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ»

Το έργο «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ» υλοποιείται από τα Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και την Κοινωνία της Πληροφορίας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Περισσότερα για το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ»: εδώ

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή