Ξεκινά να πουλά ανταλλακτικά και εργαλεία για όποιον θέλει να επισκευάζει μόνος του

11


H Apple ετοιμάζεται να ξεκινήσει να πουλάει ανταλλακτικά συσκευών iPhone και Mac στους πελάτες της και να τους παρέχει έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τον τρόπο επισκευής των προϊόντων στο σπίτι.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει με τα iPhone 12, 13 και με Mac με τσιπ M1. Θα μπορείτε να αντικαταστήσετε την οθόνη, την μπαταρία και την κάμερα του iPhone, χρησιμοποιώντας αρχικά εξαρτήματα της Apple.

Το πρόγραμμα ονομάστηκε «Self Service Repair» και θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2022 στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε άλλες χώρες. Η εταιρεία ανέφερε ότι το πρόγραμμα προορίζεται μόνο για «τεχνικούς που διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών» και ότι οι περισσότεροι πελάτες θα πρέπει απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία.

Σύμφωνα με το TechCrunch, το γεγονός ότι θα μπορούν οι πελάτες να επισκευάσουν μια συσκευή της Apple μόνοι τους, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ισχύ της εγγύησης μιας συσκευής.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει «περισσότερα από 200 εξαρτήματα και εργαλεία» και θα παρέχει εγχειρίδια επισκευής που οι πελάτες μπορούν να κατανοήσουν, πριν αγοράσουν τα ανταλλακτικά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή