Ξεπέρασε τα 10 δισ. downloads στο Google Play

27


Ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο για την υπηρεσία Gmail ανακοίνωσε η Google, καθώς ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store το 2022. Αυτό καθιστά το Gmail την τέταρτη εφαρμογή στο Play Store με τις περισσότερες λήψεις – με τις εφαρμογές Google Play Services, YouTube και Google Maps να κατέχουν το προβάδισμα.

Σύμφωνα με το Google Play Store από τις 11 Ιανουαρίου, το Google Chrome και το Google Search έχουν ξεπεράσει το όριο των 10 δισεκατομμυρίων λήψεων με το Google Photos να μένει λίγο πίσω, με περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια λήψεις.

Το Gmail είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε 72 γλώσσες παγκοσμίως. Η εφαρμογή Gmail αποτελεί προς το παρόν τη δεύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στις Η.Π.Α. μετά την εφαρμογή email της Apple.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο αριθμός των χρηστών του Gmail ήταν 1,5 δισεκατομμύριο. Το Gmail είναι προεγκατεστημένο στις περισσότερες συσκευές Android και δεδομένου ότι οι περισσότεροι χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει πολλά smartphones κατά τη διάρκεια της ζωής τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται σταθερά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή