Οι ανανεωμένες HVAC λύσεις της LG βρέθηκαν στο επίκεντρο της έκθεσης MCE 2018

24


H LG Electronics (LG), κατά τη διάρκεια της έκθεσης MCE 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας, παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις HVAC (θέρμανση-εξαερισμός-κλιματισμός) οι οποίες ξεχωρίζουν για τον ολοκληρωμένο έλεγχο και την βέλτιστη απόδοσή τους. Συνεπής με το θέμα της έκθεσης «Η Ουσία της Άνεσης», η LG παρουσίασε μια εντυπωσιακή σειρά προϊόντων, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, άνεση στην χρήση, εύκολη εγκατάσταση και συστηματικό έλεγχο.

Ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες στα προϊόντα της, η LG στοχεύει στην παροχή βελτιστοποιημένων λύσεων HVAC λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες των χρηστών. Οι τεχνολογίες αιχμής και τα προϊόντα της εταιρείας αντανακλούν τη στρατηγική προσέγγιση της LG, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προηγμένα συστήματα HVAC  της εταιρείας.

LG---MCE-2018---Photo-(3)

«Για την περαιτέρω επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά, η LG έχει προσαρμόσει τις λύσεις HVAC βάσει των αναγκών των ευρωπαίων χρηστών. Η MCE ήταν η ιδανική έκθεση για να παρουσιάσουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς», δήλωσε ο James Lee, Επικεφαλής του Air Solution Sales & Marketing Group. «H LG θα συνεχίσει να στοχεύει στην ευρωπαϊκή HVAC αγορά προσφέροντας καινοτόμες λύσεις».

LG---MCE-2018---Photo-(4)

Στο περίπτερο της LG παρουσιάστηκαν, επίσης, οικιακές και επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού. Τα βλέμματα των επισκεπτών τράβηξε η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων θέρμανσης, συμπεριλαμβανομένων των LG Therma V και LG Hybrid Multi. Όλες οι λύσεις θέρμανσης της LG προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση και αναβαθμισμένες επιδόσεις, ενώ η νέα γενιά LG Therma V Split διαθέτει ανανεωμένο κομψό εξωτερικό σχεδιασμό με πολλές εργονομικές δυνατότητες.

LG---MCE-2018---Photo-(5)

Με την αύξηση της απόδοσης έως 8% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, η λύση επιτυγχάνει υψηλή ενεργειακή κλάση A+++ (Erp). Το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς LG Therma V Monobloc επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση ενώ διαθέτει υψηλή ενεργειακή απόδοση χάρη στο ψυκτικό υγρό R32 με χαμηλό GWP.

Επίσης, στην έκθεση οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν από κοντά το νέο Hybrid Multi, το οποίο εξασφαλίζει μέγιστη εξοικονόμηση πόρων καθώς προσφέρει ταυτόχρονα ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά κόστη. Επίσης, η σειρά θέρμανσης προσφέρει ολοκληρωμένο έλεγχο του συστήματος μέσω της εφαρμογής SmartThinQ, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με μια σειρά συσκευών, από ψυγεία και πλυντήρια μέχρι προϊόντα κλιματισμού, για να προσφέρει εύκολο και αποτελεσματικό έλεγχο.

LG---MCE-2018---Photo-(1)

Αξιοποιώντας τις ασύγκριτες VRF τεχνολογίες της LG, το MULTI V M αναμένεται να είναι η ιδανική λύση για τη στόχευση της ευρωπαϊκής αγοράς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εγκατάσταση των εξωτερικών μονάδων είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των κανονισμών δόμησης και με πληθώρα ευρωπαϊκών κτιρίων να είναι χαρακτηρισμένα ως ιστορικά, η εφαρμογή των συστημάτων VRF μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Παρ’ όλα αυτά, το MULTI V M εξασφαλίζει ευέλικτη εγκατάσταση μέσω της διαιρούμενης εξωτερικής μονάδας, καθώς ο εναλλάκτης θερμότητας μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όπως σε κάποια αποθήκη.

Ταυτόχρονα, οι διάφορες λειτουργίες του όπως το Smart Load Control και το Wide Louver Plus Fin ενισχύουν την απόδοση και την αξιοπιστία του συστήματος, ενώ με την ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών από τους κορυφαίους scroll & rotary συμπιεστές της LG στον συμπιεστή του συστήματος, μειώνεται ο θόρυβος και οι κραδασμοί.

Τέλος, η LG κατά της διάρκεια της MCE 2018, πέρα από την ολοκληρωμένη σειρά λύσεων θέρμανσης, παρουσίασε μια ευρεία γκάμα λύσεων και προϊόντων HVAC όπως την ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση που συνδυάζει ηλιακούς συλλέκτες με ESS και  εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου κασέτας υψηλής απόδοσης εξοπλισμένες με αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης και ανθρώπινης παρουσίας.





Πηγή