Οι συσκευές της Samsung Galaxy FE Series φέρνουν το premium σε όλους τους χρήστες

10


Από τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της Samsung πίσω από την κατασκευή των συσκευών της είναι να λαμβάνει πάντοτε υπόψιν της τις επιθυμίες και τις απόψεις των χρηστών για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που ενσωματώνει σε αυτές. Με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές που βλέπουν ότι έχει πραγματικό βάρος η γνώμη τους επάνω στην ανάπτυξη των συσκευών που χρησιμοποιούν καθημερινά για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα τους.

Αυτή η φιλοσοφία εκφράζεται στις συσκευές FE της εταιρείας, και μάλιστα φέτος έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις αντίστοιχες υλοποιήσεις σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες: smartphone, tablet και earbuds. Η νέα FE Series της Samsung περιλαμβάνει τα Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Buds FE που συνδυάζουν το εμβληματικό design, ισχυρές επιδόσεις και εκπληκτική ποιότητα κάμερας και ήχου. Με απλά λόγια, είναι κατάλληλες επιλογές για όσους θέλουν να μπουν για πρώτη φορά στον κόσμο της εταιρείας και να απολαύσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες του οικοσυστήματός της στο σύνολο του.

Samsung Galaxy S23 FE

Ξεκινώντας από το Samsung Galaxy S23 FE, ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ακολουθεί τις επιταγές των ναυαρχίδων της σειράς Galaxy S23, προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου δυνατότητες λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών και videos, καθώς και καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου και gaming στην εκθαμβωτική οθόνη του.

Πιο αναλυτικά, το Galaxy S23 FE διαθέτει οθόνη 6.4’’ Dynamic AMOLED 2X με τεχνολογία Vision Booster που αναγνωρίζει αυτόματα τις συνθήκες του περιβαλλοντικού φωτισμού προκειμένου να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή φωτεινότητα και ευκρίνεια, όπως οι ναυαρχίδες της εταιρείας. Επιπλέον, ο ισχυρός επεξεργαστής εγγυάται απόδοση σε κάθε απαιτητικό σενάριο χρήσης (multitasking, επεξεργασία video, gaming) και σε συνδυασμό με το νέο σύστημα ψύξης η συσκευή διατηρεί την θερμοκρασία της σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά την κάμερα, οι χρήστες απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας, καθαρότητας και σωστής απόδοσης των αποχρώσεων με τον κύριο αισθητήρα 50MP, φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά τους με τη βοήθεια του 3x οπτικού zoom και απαθανατίζουν τις σημαντικότερες στιγμές τους σε άψογα σταθεροποιημένα videos χάριν στον συνδυασμό οπτικού και ψηφιακού συστήματος (OIS + VDIS). Ειδικά για τις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μεγάλο ρόλο παίζει η λειτουργία Nightography ακόμα και στις selfies, ενώ το ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων επεξεργασίας με την συμμετοχή και της AI πηγαίνουν τη δημιουργικότητα σε άλλο επίπεδο.

Και όλα αυτά χωρίς να αναζητά ο χρήστης τον φορτιστή του κατά τη διάρκεια της ημέρας, χάριν στη μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh που φορτίζει στο 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Σειρά παίρνει το tablet της φετινής σειράς, με το Samsung Galaxy Tab S9 FE να ξεχωρίζει για τη μεγάλη οθόνη, που προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης ταινιών και videos, εκπληκτικά gaming sessions, αλλά και δυνατότητες ενίσχυσης της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας, τόσο λόγω του μεγέθους, όσο και για το γεγονός ότι υποστηρίζει την γραφίδα S Pen της εταιρείας.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με οθόνη 12.4’’ (FE+) ή 10.9’’ (FE), το Galaxy Tab S9 FE είναι μια εκπληκτική επιλογή που καλύπτει τις ανάγκες διασκέδασης, αλλά και παραγωγικότητας του μέσου χρήστη. Με ισχυρό hardware για απροβλημάτιστη λειτουργία με multitasking, έξυπνες λειτουργίες που πηγαίνουν τις τηλεδιασκέψεις σε άλλο επίπεδο (π.χ. η εμπρόσθια κάμερα σας έχει πάντοτε στο επίκεντρο), μεγάλη αυτονομία και μια εξαιρετικά ακριβή γραφίδα που καθιστά την γραφή σημειώσεων και τον σχεδιασμό μια απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Samsung Galaxy Buds FE

Κλείνοντας με τα Galaxy Buds FE, είναι τα ακουστικά που ολοκληρώνουν αυτό το οικοσύστημα συσκευών και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του μέσου χρήστης για την αναπαραγωγή μουσικής, την απομόνωση σε πολύβουο περιβάλλον και, φυσικά, τις συνομιλίες του.

Με εργονομικό σχεδιασμό για άνετο και σταθερό κράτημα σε κάθε τύπο αυτιού και ενδιαφέρουσες αποχρώσεις που ταιριάζουν στο στυλ σας, τα Galaxy Buds FE είναι εδώ για να σας παρέχουν εκπληκτική ποιότητα ήχου με βαθιά, γεμάτα μπάσα, απομόνωση όταν το χρειάζεστε στις μετακινήσεις ή στο γραφείο σας, καθώς και καθαρές συνομιλίες με την καταστολή του περιβαλλοντικού θορύβου ώστε να φτάνει στα αυτιά του συνομιλητή σας μόνο η δική σας φωνή.

Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε την δυνατότητα να εισέλθετε στον κόσμο της Samsung, η σειρά Galaxy FE αποτελεί μια ευκαιρία για να απολαύσετε όλα αυτά που προσφέρει το οικοσύστημα της εταιρείας.

*Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

**Βρείτε τη νέα σειρά FE στο Samsung.com/gr

   Δωρεάν Standard Παράδοση 

   Έως 36 άτοκες δόσεις



Πηγή