Οι υπηρεσίες τεχνολογίας που θα φανούν πολύτιμες σε μια επιχείρηση στην εποχή της «υβριδικής» εργασίας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

28


Σε μια εποχή που η δουλειά δεν έχει διεύθυνση γραφείου, η επιλογή των κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην απόδοση μιας επιχείρησης.

Άρθρο του αμερικανικού Forbes περιγράφει τις προκλήσεις εταιρειών σε ένα εργασιακό περιβάλλον που περνά στην υβριδική εποχή. Τεχνολογικοί και όχι μόνο κολοσσοί, όπως η Facebook και η Google, ανακοίνωσαν πως επιλέγουν την εξ αποστάσεως εργασία για τους εργαζόμενούς τους, παρά το γεγονός πως οι κίνδυνοι της πανδημίας μειώνονται και επιστρέφουμε σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς.

Ενα υβριδικό εργασιακό περιβάλλον χρειάζεται όμως κάποια εργαλεία που θα επιτρέψουν στο προσωπικό να παραμείνει παραγωγικό, την ώρα που συντηρούν τις ομάδες ενωμένες, με στόχο να θριαμβεύει ατομικά ο εργαζόμενος και να επωφεληθεί παράλληλα και η εταιρεία. Την ίδια ώρα, υπάρχουν επαγγέλματα που απαιτούν να «περικλείει» κανείς το γραφείο του, στην τσάντα εργασίας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτά τα δεδομένα, η Microsoft έχει διαμορφώσει τρία σύγχρονα μοντέλα φορητών υπολογιστών που θα λύσουν τα χέρια των εργαζομένων από όπου και αν εργάζονται. Τρεις επιλογές με διακριτά πλεονεκτήματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες σε μια επιχείρηση

Η υβριδική εργασία είναι εδώ και θα προσφέρει ανεκτίμητα οφέλη στις επιχειρήσεις που θα την εκμεταλλευτούν με τον κατάλληλο τρόπο. Η αυξημένη χρήση της τεχνολογίας μπορεί να προσφέρει σε μια εταιρεία την ευελιξία που απαιτεί σήμερα η αγορά εργασίας, αλλά και πολύτιμους εργαζόμενους στο ενεργητικό τους, τους οποίους θα στερούνταν εξαιτίας γεωγραφικών «εμποδίων».

Από την άλλη, καθώς η πανδημία υποχωρεί, τα εργαλεία αυτά μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα στην γρήγορη επιστροφή και προσαρμογή των ομάδων μιας επιχείρισης με την απόκριση.

Τέλος, σημαντική παροχή αποτελεί η προηγμένη ανταλλαγή, που επιτρέπει την άμεση αποστολή συσκευής αντικατάστασης πριν επιστραφεί η ελαττωματική συσκευή. Η υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής διατίθεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Surface Go 2 for Business, το ελαφρύτερο «βαρύ» πυροβολικό

Ένα πολυεργαλείο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το εικονικό γραφείο σας όπου κι αν βρίσκεστε. Με βάρος που μόλις υπερβαίνει το μισό κιλό, το Surface Go 2 έχει ταχύτερη πολυδιεργασία και μια μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη στο ίδιο μικρό μέγεθος η οποία βοηθά στην ολοκλήρωση της εργασίας όπου κι εάν βρίσκονται οι εργαζόμενοι.

Με βάρος που μόλις υπερβαίνει το μισό κιλό, το Surface Go 2 έχει ταχύτερη πολυδιεργασία και μια μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελαφρύς αλλά αποδοτικός, θα «λύσει» τα χέρια των εργαζομένων μια επιχείρησης, ενώ η λειτουργία πένας έρχεται να συνδυάσει έναν αξιόπιστο υπολογιστή με το πιο προηγμένο σημειωματάριο.

Παράλληλα, η λειτουργία Kiosk σάς επιτρέπει να περιορίζετε την πρόσβαση μόνο στις εφαρμογές και στα εργαλεία που χρειάζονται περισσότερο οι πελάτες και οι υπάλληλοί σας.

Surface Pro 7+, ένα εργαλείο 3 σε 1 στα χέρια σας

Μια συσκευή που συνδυάζει έναν ταχύτατο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (με Intel Core 11ης γενιάς) με ένα πρακτικό tablet. Ένα εργαλείο με πλεονέκτημα την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που αγγίζει ως και τις 15 ώρες ως την επόμενη φόρτιση.

Μια πανάλαφρη συσκευή για όσους βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση (ελαφρύτερο από 800 γραμμάρια) που μπορεί να μετατραπεί από φορητό υπολογιστή σε tabler, αλλά και σε φορητό στούντιο. Η γραφίδα του, επιτρέπει την λήψη σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο και με εξαιρετική απόκριση on screen, ενώ τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα διευκολύνουν τις ολοένα και αυξανόμενες τηλεδιασκέψεις που ήρθαν στην εργασιακή μας ζωή, για να μείνουν!

Μια συσκευή που συνδυάζει έναν ταχύτατο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (με Intel Core 11ης γενιάς) με ένα πρακτικό tablet
Μια συσκευή που συνδυάζει έναν ταχύτατο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (με Intel Core 11ης γενιάς) με ένα πρακτικό tablet

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Microsoft παρέχει τη δυνατότητα ασφάλειας και ελέγχου, από το μικροκύκλωμα έως το cloud, καθώς το Surface σάς βοηθά να δημιουργήσετε προληπτικές άμυνες με ενσωματωμένες δυνατότητες ασφάλειας.

Surface Laptop 4, το ισχυρό PC στη «συσκευασία» ενός Laptop

Ένα κλασικό Laptop, με ιδιαίτερα όμως προηγμένα χαρακτηριστικά, που μπορεί να αντικαταστήσει τόσο τα βαριά και πολυδάπανα desktop, αλλά και να εξυπηρετήσει καταστάσεις τηλεργασίας. Ένας υπολογιστής με ως και 70% μεγαλύτερη ταχύτητα χάρη στον επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς ή AMD Ryzen Microsoft Edition. Ενα εργαλείο με τεράστια διάρκεια μπαταρίας που φτάνει ως τις 19 ώρες.

Ο Surface Laptop 4 επιτρέπει την διεξαγωγή υψηλής ποιότητας βιντεοδιασκέψεων με εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας και τη λειτουργία Instan On που επιτρέπει στον εργαζόμενο να «πιάσει» δουλειά σε δευτερόλεπτα.

Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, περιλαμβάνεται η δυνατότητα αφαιρούμενη κάρτας μνήμης SSD προκειμένου να διατηρείται ο έλεγχος των ευαίσθητων πληροφοριών.

Η εφαρμογή Instan On βάζει τον εργαζόμενο κατ' ευθείαν σε περιβάλλον εργασίας
Η εφαρμογή Instan On βάζει τον εργαζόμενο κατ’ ευθείαν σε περιβάλλον εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη λίστα με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Microsoft – Microsoft Surface. Μάθετε περισσότερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

λίστα με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Microsoft - Microsoft Surface
Λίστα με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Microsoft – Microsoft Surface



Πηγή