Ο θρυλικός δημιουργός του DOOM εργάζεται επάνω σε νέο FPS!

4


Ο John Romero δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους ασχολούνται με το gaming εδώ και 30 χρόνια. Σε περίπτωση, πάντως, που δεν σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για τον δημιουργό των Doom και Quake, παιχνιδιών που δίκαια του έδωσαν τον χαρακτηρισμό «ο πατέρας των FPS»!

Το όνομα του Romero έρχεται και πάλι στην δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, διότι η εταιρεία του, Romero Games, επιβεβαίωσε πως εργάζεται επάνω σε ένα νέο FPS με ενεργή συμμετοχή του θρυλικού δημιουργού, το οποίο θα κυκλοφορήσει από μεγάλο εκδότη και θα βασίζεται στην πανίσχυρη Unreal Engine 5.

Ξημερώνει μια καινούργια ημέρα στην Romero Games. Εργαζόμαστε μαζί με μεγάλο εκδότη για την ανάπτυξη του νέου shooter διά χειρός John Romero: ένα ολοκαίνουργιο FPS! Η ομάδα μας χρειάζεται ταλαντούχο προσωπικό κάθε εμπειρίας για να στελεχώσει όλες τις θέσεις, αν και θα προτιμηθούν κυρίως όσοι έχουν εμπειρία επάνω στην Unreal Engine 5.

Δεν έχει γίνει γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια για το παιχνίδι, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Από τη στιγμή που η Romero Games ακόμα βρίσκεται σε φάση αναζήτησης προσωπικού θα χρειαστούν σίγουρα αρκετοί μήνες για να έχουμε κάτι χειροπιαστό, αλλά τουλάχιστον μαθαίνουμε από την αγγελία πως χρειάζονται και επικεφαλής σχεδιαστή για να τρέχει το νέο FPS σε μοντέλο live service.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή