Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κλείδωσε τον λογαριασμό του Facebook στο Twitter -Μόνο το νέο όνομα Meta είναι διαθέσιμο | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

13


Η πομπώδης ανακοίνωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ για την αλλαγή ονόματος του τεχνολογικού κολοσσού της Facebook σε Meta είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά σε διάστημα λίγων ωρών.

Πέρα από το νέο λογότυπο, αλλά και την πρόθεση του ιδρυτή της εταιρείας να μιλάμε περισσότερο για το περιβόητο metaverse και λιγότερο για το Facebook, οι πρώτες αλλαγές έγιναν αμέσως στους λογαριασμούς της εταιρείας σε ανταγωνιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή, το προφίλ της Facebook στο YouTube άλλαξε και έγινε Meta. Μια κίνηση λογική, αν αναλογιστεί κανείς πως εκεί αναρτήθηκαν όλα τα βίντεο του πανευτυχή Αμερικανού, που έδινε μια πρώτη γεύση από το μεταδιάστημα, τον νέο στόχο του για την επόμενη μέρα.

Κλείδωσε ο λογαριασμός του Facebook στο Twitter

Ωστόσο, ο τρόπος μετάβασης στο Twitter ήταν ακόμη πιο… φαραωνικός. Ο λογαριασμός που εξακολουθεί να αναγράφει το όνομα Facebook κλείδωσε και είναι προσβάσιμος μόνο για όσους χρήστες έχουν «εγκριθεί» από τον διαχειριστή του.

Αντίθετα, στη θέση του δημιουργήθηκε ένας νέος με το όνομα Meta και ένα Tweet που οπτικοποιούσε τη μετάβαση της εταιρείας στη νέα εποχή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, όσοι ακολουθούσαν το Facebook ως χθες, μεταφέρθηκαν αυτόματα στον νέο λογαριασμό του Meta.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Twitter τρόλαρε τη μετάβαση στο Meta

Παραμένοντας στο Twitter, αξίζει να σημειώσουμε πως ο επίσημος λογαριασμός του μέσου δεν άφησε τις ανακοινώσεις των αντιπάλων του ασχολίαστες. «Μεγάλα νέα» έγραψε σε Tweet, για να συνεχίσει: «Αστειευόμαστε, παραμένουμε Twitter».

Από την πλευρά τους, οι Έλληνες χρήστες του μέσου διασκέδασαν με την ψυχή τους με την ανακοίνωση για την αλλαγή ονόματος, τρολάροντας και την ίδια την αλλαγή του ονόματος αλλά και το γεγονός πως αυτό έχει ελληνική ρίζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή