Ο Νοέμβριος φέρνει 6 δωρεάν παιχνίδια

11


Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus το Νοέμβριο, με την εταιρεία να κάνει την έκπληξη και να προσφέρει διπλάσιο αριθμό παιχνιδιών απ’ ό,τι συνήθως. Συνολικά 6 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 2 Νοεμβρίου 2021, τρία για τα PS4/PS5 και τρία για το PSVR.

Για το Νοέμβριο, λοιπόν, η Sony επέλεξε τα First Class Trouble, Knockout City και Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning για τα PS4/PS5, ενώ οι κάτοχοι PSVR θα πάρουν δωρεάν τα The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners και Until You Fall.

First Class Trouble

Πρόκειται για ένα κοινωνικό παιχνίδι τύπου Among Us όπου 6 παίκτες παίζουν online επάνω σε ένα πολυτελές διαστημικό σκάφος. Στην αρχή κάθε παιχνιδιού, οι 4 παίκτες μετατρέπονται τυχαία σε Residents και καλούνται να συνεργαστούν για να απενεργοποιήσουν ένα σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει παραστρατήσει. Οι άλλοι δύο παίκτες είναι οι Personoids, οι οποίοι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να τους εμποδίσουν.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Η remastered έκδοση του κλασικού RPG έρχεται με δραματικά βελτιωμένα γραφικά και gameplay. Στόχος των παικτών να ανακαλύψουν τα μυστικά του Amalur, από την ολοζώντανη πόλη Rather μέχρι τις αχανείς εκτάσεις του Dalentarth και τα dungeons του Brigand Hall Caverns. Στον αγώνα τους για να σώσουν τον κόσμο που έχει διαλυθεί από έναν ανηλεή πόλεμο θα προσπαθήσουν να γίνουν οι πρώτοι πολεμιστές που θα καταφέρουν να αγγίξουν την αθανασία.

Knockout City

Φτιάξε την ομάδα σου και πάρε μέρος σε επικούς αγώνες dodgeball online, όπου μπορείς ακόμα και ο ίδιος να μετατραπείς σε μπάλα στα χέρια των συμπαικτών σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή