Ο πρώτος κλώνος του Dynamic Island για συσκευές Android διαθέσιμος στο Google Play

15


Στον «αιώνιο πόλεμο» μεταξύ Android και iOS, δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν την Apple για έλλειψη καινοτομίας (δίκαια, άδικα ας το κρίνει ο καθένας μόνος του), παρόλα αυτά, το περίφημο Dynamic Island των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο σκληρών επικριτών της εταιρείας.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην παρουσίαση των νέων iPhone, το Dynamic Island έγινε αντικείμενο συζήτησης και σχεδόν άμεσα έπιασαν δουλειά διάφοροι developers για να αναπτύξουν κάτι αντίστοιχο και για τις συσκευές Android. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ταχύτατα και ήδη έχει εμφανιστεί στο κατάστημα Google Play μια εφαρμογή (σε μορφή beta) που υπόσχεται παρόμοια λειτουργικότητα με την υλοποίηση της Apple.

Η εφαρμογή ονομάζεται dynamicSpot και στην παρούσα φάση προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης των multimedia (playback controls), ρολόι και μπαταρία, ενώ προσφέρει και επιλογές διαμόρφωσης ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη (κάτι που δεν υπάρχει στο Dynamic Island της Apple). Μελλοντικά, μάλιστα, θα προστεθούν ακόμη περισσότερες λειτουργίες.

Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη απόπειρες από διάφορους developers, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η realme έχει πιάσει δουλειά για να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο για τις συσκευές της.

Αν θέλετε να του δώσετε μια ευκαιρία, θα το βρείτε στο παρακάτω link

dynamicSpot – [Google Play Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή