Ο Τσακ Νόρις για πρώτη φορά σε βιντεοπαιχνίδι -Το cast του Crime Boss με Κιμ Μπάσιντζερ και… Vanilla Ice

41


Στην παρουσίαση των «Όσκαρ» των βιντεοπαιχνιδιών, The Game Awards 2022, παρουσιάστηκε ένα ολοκαίνουργιο video game, που διαθέτει cast, το οποίο θα ζήλευαν πολλές ταινίες.

To Crime Boss: Rockay City είναι ένα νέο παιχνίδι από την 505 Games και αποτελεί έναν τίτλο πρώτου προσώπου. Σε αυτόν, θα πρέπει να συνεργαστείτε μαζί με άλλους παίκτες και να διαπράξετε ληστείες εν μέσω ενός εντελώς «καλτ» σκηνικού, το οποίο έχει στηθεί για να μοιάζει με ταινία των ’90s. Για την ακρίβεια, δεν θα μπορούσε να είναι πιο… ’90s!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μάικλ Μάντσεν, γνωστός για τον ρόλο του στο Reservoir Dogs
Ο Μάικλ Μάντσεν, γνωστός για τον ρόλο του στο Reservoir Dogs / Φωτογραφία: 505 Games

Ο Μάικλ Μάντσεν της φήμης του Reservoir Dogs, η Κιμ Μπάσιντζερ, ο Ντάνι Γκλόβερ, ο Ντάνι Τρέχο, ο Μάικλ Ρούκερ, ακόμα και ο Vanilla Ice, συμμετέχουν στο παιχνίδι, δανείζοντας τις φωνές και την ομοιότητά τους, ενώ στον ρόλο του σερίφη βρίσκουμε τον θρύλο, Τσάκ Νόρις.

Το παιχνίδι θα διαθέτει single player campaign, για όσους επιθυμούν να το βιώσουν μόνοι, αλλά θα μπορούν να συνεργαστούν και διαδικτυακώς με άλλους τρεις παίκτες, θυμίζοντας κάτι από το Payday.

H Κιμ Μπάσιντζερ / Φωτογραφία: 505 Games
H Κιμ Μπάσιντζερ / Φωτογραφία: 505 Games

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Crime Boss: Rockay City κυκλοφορεί στις 28 Μαρτίου 2023 για PC και θα έρθει λίγο αργότερα σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Δείτε το εκπληκτικό trailer του Crime Boss: Rockay City

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή