Ο Chrome browser απέκτησε τρεις νέες λειτουργίες

3


Η Google ανακοίνωσε μια τριάδα νέων χαρακτηριστικών για τον Chrome browser που θα προσφέρει στους χρήστες πιο χρήσιμες προτάσεις. Ορισμένα από αυτά τα εργαλεία προορίζονται για την mobile εφαρμογή, ενώ άλλα λειτουργούν στην κλασική desktop έκδοση του δημοφιλούς browser.

Λάβετε προτάσεις αναζήτησης με βάση το τι ψάχνουν οι άλλοι

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Chrome και ανοίγετε μια νέα καρτέλα στο desktop, θα βλέπετε προτάσεις στο Google Search που σχετίζονται με τις προηγούμενες αναζητήσεις σας με βάση παρόμοια πράγματα που αναζητούν άλλοι. Για παράδειγμα, αν αναζητήσατε πρόσφατα το “Japchae”, μπορεί να δείτε προτάσεις για άλλα δημοφιλή κορεατικά πιάτα.

Δείτε περισσότερες εικόνες για προτεινόμενες αναζητήσεις

Στο παρελθόν, ο Chrome εμφάνιζε μόνο εικόνες για προτάσεις αναζήτησης στη γραμμή διευθύνσεων που αντιστοιχούσαν σε ένα συγκεκριμένο προϊόν που αναζητούσατε, όπως για παράδειγμα “τραπέζι Isanti”. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο τραπέζι στο μυαλό σας, αλλά ξέρετε ότι θέλετε κάτι μποέμικο; Στο Android και το iOS, το Chrome θα εμφανίζει τώρα χρήσιμες εικόνες για ευρύτερες κατηγορίες αγορών και προϊόντα με βάση μια απλούστερη αναζήτηση, όπως “τραπέζι μποέμ”.

Βρείτε προτάσεις αναζήτησης ακόμη και με κακή σύνδεση

Όταν η συσκευή σας έχει κακή σύνδεση, δεν μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το Chrome για Android και iOS διαθέτει τώρα βελτιωμένες on-device δυνατότητες που θα σας παρέχουν προτάσεις αναζήτησης ακόμα και όταν έχετε κακή σύνδεση δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε επίσης πιο χρήσιμες προτάσεις όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Incognito.

[Google]



Πηγή