Ο «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον λέει «δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στο να είσαι διάσημος» και εξηγεί

7


Ο Ντουέιν Τζόνσον δεν ξεχνά το παρελθόν του.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο απαντώντας σε θαυμαστή του, ο οποίος τον ρωτούσε να πει ποια είναι τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της διασημότητας. «Για μένα, τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη», είπε ο Τζόνσον στο βίντεο, το οποίο γύρισε μέσα σε γυμναστήριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι τυχερός που εδώ και καιρό είμαι διάσημος και συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη γιατί θυμάμαι πώς ήμουν πριν», πρόσθεσε. «Παλιά, η εναλλακτική της φήμης ήταν να μην είσαι διάσημος, και δεν μπορούσα να πληρώσω το ενοίκιο, πάλευα να καταλάβω ποιος ήμουν… Προσπαθώ να τα θυμάμαι όλα αυτά».

Είπε ακόμα ότι πάντα έχει στο μυαλό του την πιθανότητα να σταματήσει να είναι διάσημος κι αυτό τον κρατάει σε επαγρύπνηση. «Επομένως, για μένα, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη. Έχω πολλούς φίλους διασημότητες που διαφωνούν εντελώς μαζί μου, και το καταλαβαίνω. Και αυτό είναι εντάξει, το να έχουμε μια διαφορά απόψεων. Προκαλεί τον διάλογο. Προκαλεί συζήτηση. Αλλά για μένα, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα».

Τι γίνεται όταν… βγαίνει μόνος του για ψώνια

Ο Τζόνσον παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έπρεπε να μάθει να ζει με το να μην μπορεί να βγαίνει τόσο συχνά δημόσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου λείπει να πηγαίνω στο εμπορικό κέντρο. Μου λείπει να πηγαίνω στα καταστήματα. Απλώς να μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και να πηγαίνω στο μπακάλικο, στο φαρμακείο, στο εμπορικό κέντρο, όπου κι αν είναι», είπε ο Τζόνσον. «Όλα αυτά τα έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε, όποτε πηγαίνω γίνεται θέμα. Πρέπει να με ακολουθεί η ασφάλεια». Ο Τζόνσον παραδέχτηκε επίσης ότι κάθε τόσο του έρχεται η παρόρμηση να πάει μόνος του για ψώνια, αλλά τα πράγματα τελικά μετατρέπονται σε «ζωολογικό κήπο».

Τελικά, το να τον αναγνωρίζουν δεν αποτελεί «μειονέκτημα» για τον Τζόνσον, όπως είπε, καθώς είναι «αυτό για το οποίο γίνεσαι» δημόσιο πρόσωπο.

Αναφερόμενος στα οφέλη εκτός από τα δωρεάν γεύματα, όπως είπε, είναι και το ότι μπορείς να επηρεάζεις θετικά τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή