Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhone -Η «τελειοποιημένη» έκδοση του X | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

12


Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και οι φανατικοί των gadget είναι ήδη έτοιμοι για την άφιξη του νέου iPhone.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της iPHone τον επόμενο μήνα, κάτι που συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια. Και το iPhone 11, όπως υποτίθεται ότι θα λέγεται, αναμένεται να μοιάζει αρκετά με ένα από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone X, iPhone X ή iPhone XS Max. Κια μπορεί να περιμένατε πολλά περισσότερα από το νέο μοντέλο και ίσως να έχετε απογοητευτεί λίγο, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιοι καλοί λόγοι για να το αγοράσετε. Ας δούμε τους πέντε πιο σημαντικούς:

Το τηλέφωνό σας «γερνάει»

Η τεχνολογία κινείται με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά αν αγοράσετε το τελευταίο μοντέλο τηλεφώνου, έχετε μεγάλες πιθανότητες τα επόμενα τηλέφωνα να μην διαφέρουν δραματικά από αυτό που έχετε ήδη. Εάν, λοιπόν, αγοράσετε το νέο iPhone, θα έχετε φυσικά ολοκαίνουριες μπαταρίες και επεξεργαστές – δύο πράγματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνιες επιδόσεις.

Θα μπορέσετε να μεταπωλήσετε το παλιό σας τηλέφωνο πιο ακριβά τώρα έναντι αργότερα

Αν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε το νέο iPhone, τότε αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταπωλήσετε το παλιό σας τηλέφωνο. Και συνήθως, όταν πουλάει κανείς το παλιό του τηλέφωνο όσο ακόμη είναι λειτουργικό, έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερα χρήματα, κάτι που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την αγορά του καινούριου.

Η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 11 τον Σεπτέμβριο

Αυτό το νέο iPhone θα είναι πιθανώς η «τελειοποιημένη» έκδοση του iPhone X

Εάν δεν έχετε αγοράσει το iPhone X από το 2017 ή τα περσινά μοντέλα iPhone XR ή XS, το φετινό iPhone 11 θα είναι πιθανώς η καλύτερη έκδοση όλων αυτών των τηλεφώνων.

Η νέα κάμερα του iPhone 11
Η νέα κάμερα του iPhone 11

Βασισμένοι σε όλα όσα γνωρίζουμε για τον σχεδιασμό του νέου smartphone, το iPhone 11 αναμένεται να έχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά αυτών των iPhones, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης από άκρη σε άκρη με μια μεγάλη κάμερα στο πίσω μέρος.

Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες, θα το χρειαστείτε σίγουρα

Το νέο iPhone 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ένα ολοκαίνουριο σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple θα προσθέσει – για πρώτη φορά – έναν τρίτο- υπερ- ευρυγώνιο φακό, που θα είναι εξαιρετικός για φωτογραφήσεις τοπίων.

Ένα νέο τηλέφωνο πάντα αξίζει τον κόπο

Χρησιμοποιούμε τα smartphones εκατοντάδες φορές κάθε μέρα. Είναι μακράν ένα από τα πιο προσωπικά μας αντικείμενα. Επομένως, αν σκέφτεστε να το αναβαθμίσετε, θα πρέπει να το κάνετε τώρα.

Και μπορεί τα νέα smartphones να είναι πιο ακριβά από ότι στο παρελθόν, το γεγονός πως τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, όλη την ημέρα, αναλογικά παραμένει ένα φθηνό αντικείμενο. Μπορεί να μην έχει τίποτα το παλιό σας smartphone, αλλά το iPhone 11, με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Apple, θα κάνει την εμπειρία σας με το τηλέφωνο πιο διασκεδαστική. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Και η αγορά ενός νέου smartphone μπορεί να μην είναι φθηνή, αλλά σχεδόν πάντα αξίζει τον κόπο.





Πηγή