Categories: Technology

Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhone -Η «τελειοποιημένη» έκδοση του X | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και οι φανατικοί των gadget είναι ήδη έτοιμοι για την άφιξη του νέου iPhone.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της iPHone τον επόμενο μήνα, κάτι που συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια. Και το iPhone 11, όπως υποτίθεται ότι θα λέγεται, αναμένεται να μοιάζει αρκετά με ένα από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone X, iPhone X ή iPhone XS Max. Κια μπορεί να περιμένατε πολλά περισσότερα από το νέο μοντέλο και ίσως να έχετε απογοητευτεί λίγο, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιοι καλοί λόγοι για να το αγοράσετε. Ας δούμε τους πέντε πιο σημαντικούς:

Το τηλέφωνό σας «γερνάει»

Η τεχνολογία κινείται με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά αν αγοράσετε το τελευταίο μοντέλο τηλεφώνου, έχετε μεγάλες πιθανότητες τα επόμενα τηλέφωνα να μην διαφέρουν δραματικά από αυτό που έχετε ήδη. Εάν, λοιπόν, αγοράσετε το νέο iPhone, θα έχετε φυσικά ολοκαίνουριες μπαταρίες και επεξεργαστές – δύο πράγματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνιες επιδόσεις.

Θα μπορέσετε να μεταπωλήσετε το παλιό σας τηλέφωνο πιο ακριβά τώρα έναντι αργότερα

Αν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε το νέο iPhone, τότε αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταπωλήσετε το παλιό σας τηλέφωνο. Και συνήθως, όταν πουλάει κανείς το παλιό του τηλέφωνο όσο ακόμη είναι λειτουργικό, έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερα χρήματα, κάτι που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την αγορά του καινούριου.

Η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 11 τον Σεπτέμβριο

Αυτό το νέο iPhone θα είναι πιθανώς η «τελειοποιημένη» έκδοση του iPhone X

Εάν δεν έχετε αγοράσει το iPhone X από το 2017 ή τα περσινά μοντέλα iPhone XR ή XS, το φετινό iPhone 11 θα είναι πιθανώς η καλύτερη έκδοση όλων αυτών των τηλεφώνων.

Η νέα κάμερα του iPhone 11

Βασισμένοι σε όλα όσα γνωρίζουμε για τον σχεδιασμό του νέου smartphone, το iPhone 11 αναμένεται να έχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά αυτών των iPhones, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης από άκρη σε άκρη με μια μεγάλη κάμερα στο πίσω μέρος.

Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες, θα το χρειαστείτε σίγουρα

Το νέο iPhone 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ένα ολοκαίνουριο σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple θα προσθέσει – για πρώτη φορά – έναν τρίτο- υπερ- ευρυγώνιο φακό, που θα είναι εξαιρετικός για φωτογραφήσεις τοπίων.

Ένα νέο τηλέφωνο πάντα αξίζει τον κόπο

Χρησιμοποιούμε τα smartphones εκατοντάδες φορές κάθε μέρα. Είναι μακράν ένα από τα πιο προσωπικά μας αντικείμενα. Επομένως, αν σκέφτεστε να το αναβαθμίσετε, θα πρέπει να το κάνετε τώρα.

Και μπορεί τα νέα smartphones να είναι πιο ακριβά από ότι στο παρελθόν, το γεγονός πως τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, όλη την ημέρα, αναλογικά παραμένει ένα φθηνό αντικείμενο. Μπορεί να μην έχει τίποτα το παλιό σας smartphone, αλλά το iPhone 11, με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Apple, θα κάνει την εμπειρία σας με το τηλέφωνο πιο διασκεδαστική. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Και η αγορά ενός νέου smartphone μπορεί να μην είναι φθηνή, αλλά σχεδόν πάντα αξίζει τον κόπο.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment

Recent Posts

Έκανε λάθος ο Einstein; Παρατηρήθηκε κοσμική δυσλειτουργία στο Σύμπαν

Οι επιστήμονες προβληματίζονται με τη διαστολή του Σύμπαντος από τότε που ανακαλύφθηκε πριν από σχεδόν…

3 ώρες ago

Μπαταρίες ιόντων νατρίου χωρίς λίθιο σε μαζική παραγωγή για πρώτη φορά

Πριν από δύο χρόνια, η Natron Energy ήταν απασχολημένη με την προετοιμασία των ειδικά σχεδιασμένων μπαταριών…

3 ώρες ago

Αυτή είναι η διαστημική στολή της SpaceX για τον πρώτο ιδιωτικό περίπατο [Video]

Η SpaceX παρουσίασε τη νέα διαστημική στολή που θα φορεθεί για τον πρώτο διαστημικό περίπατο…

4 ώρες ago

Θα κοντράρει τη Google με δική του μηχανή αναζήτησης ChatGPT;

Φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι ο OpenAI εργάζεται πάνω στη δική του εναλλακτική μηχανή…

4 ώρες ago

Δοκιμή δικτύου 6G κάνει το 5G να μοιάζει για «ανθρώπους των σπηλαίων»

Για φανταστείτε να μπορούσατε να κατεβάσετε μια ταινία ανάλυσης 4Κ μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα ή…

5 ώρες ago

Νέο trailer για το Star Wars: The Acolyte!

Η νέα σειρά Star Wars της Disney, The Acolyte, θα προβληθεί σε μόλις ένα μήνα…

5 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.