Πέντε λόγοι για να επιλέξεις το νέο θωρακισμένο smartphone της εταιρείας

33


Η Ulefone έχει χτίσει τη δική της παράδοση στην κατασκευή θωρακισμένων smartphone και το Ulefone Armor 5 αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να προτείνει στη συγκεκριμένη κατηγορία, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο βωμό της ανθεκτικότητας.

Ας δούμε τους πέντε λόγους που αξίζει να λάβει κανείς υπόψιν του για το Ulefone Armor 5:

Θωρακισμένη κατασκευή

Το Ulefone Armor 5 είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP68, επομένως, προσφέρει αντοχή σε νερό, σκόνη και πτώσεις, αλλά και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ιδανική επιλογή για όσους είναι επαγγελματίες σε δύσκολο εργασιακό περιβάλλον, όπως επίσης και σε λάτρεις των exteme sports.

Μοναδικός σχεδιασμός (για θωρακισμένο smartphone)

Όταν αντικρύζεις για πρώτη φορά το Ulefone Armor 5 σίγουρα το μυαλό σου δεν πηγαίνει στις παραδοσιακές θωρακισμένες συσκευές. Η εταιρεία ακολούθησε τη μόδα της εποχής τοποθετώντας οθόνη αναλογίας 18.9:9 και εντυπωσιακή πλάτη με χρώμα.

Μεγάλη αυτονομία

Από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Ulefone Armor 5 είναι και η τεράστια μπαταρία 5000mAh που προσφέρει στον χρήστη μεγάλη αυτονομία (2 ημέρες με μια φόρτιση για φυσιολογική χρήση της συσκευής) και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση (πρωτόκολλο Qi) για να μην παιδεύεσαι με καλώδια.

Ισχυρό hardware

Με octa-core επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, διπλή κάμερα 16MP + 5MP, εμπρόσθια κάμερα 13MP με λειτουργία Face Unlock, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και NFC chip, το Ulefone Armor 5 δεν θα σου στερήσει τίποτα από τις πιο σύγχρονες λειτουργίες.

Απίστευτη τιμή

Με όλα όσα διαβάσατε προηγουμένως, ίσως νομίζετε ότι το Ulefone Armor 5 κοστίζει αρκετά. Γράψτε λάθος! Το Ulefone Armor 5 είναι διαθέσιμο σε πολύ χαμηλή τιμή, μόλις €164.19 (+5.96 Priority Direct μέθοδο αποστολής για αποφυγή τελωνείου)!

This slideshow requires JavaScript.



Πηγή