«Παγώνει» την εξαγορά της Twitter λόγω των spam-bots λογαριασμών

32


Το περίφημο deal για την εξαγορά της Twitter με $43 δισεκατομμύρια από τον Elon Musk βρίσκεται πλέον στον αέρα, καθώς ο τελευταίος επιβεβαίωσε πως παγώνει τις διαδικασίες μετάβασης λόγω των…spambots λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Ο Elon Musk έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την απέχθεια του στους spambots λογαριασμούς και μάλιστα έχει τονίσει πρόσφατα πως η αντιμετώπιση τους θα γίνει μέγιστη προτεραιότητα από τη στιγμή που θα αναλάβει τις τύχες της εταιρείας και του κοινωνικού δικτύου. Για την ώρα, όμως, ανησυχεί ότι πληρώνει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι αξίζει η εταιρεία σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο συνολικός αριθμός των spambots λογαριασμών είναι μεγαλύτερος από το 5% του συνόλου.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά σκέφτεται ο Elon Musk, αλλά δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν τελικά αποφάσιζε να ακυρώσει ολοκληρωτικά το deal. Τα $43 δισ. είναι ένα τεράστιο ποσό ακόμα για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου (προφανώς δεν τα βάζει από την τσέπη του, αλλά και πάλι) και ίσως κάνει δεύτερες σκέψεις μετά και τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας των χρηστών μπροστά στην επικείμενη εξαγορά.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή